יום חמישי , אוגוסט 16 2018
דף הבית / חדשות אור יהודה / צרכנות / גלידה מיוחדת לטעם הישראלי

גלידה מיוחדת לטעם הישראלי

טל ושי, תושבי יהוד החליטו להגשים חלום ופתחו חנות מפעל המייצרת גלידה מחומרים טבעים, ללא סוכר, גלידה טבעונית עשויה מסויה וגם גביעי גלידה מיוחדים ללא גלוטן, ביקור במפעל קטן לגלידה טעימה ואיכותית

במרכז העסקים של מתחם אשכנזי ביהוד, הקימו טל קחואר ושי בן נעים את גלידריית ויוו, חנות מפעל המייצרת גלידות במגוון טעמים, בתהליך הייצור של הגלידה בתהליך של מינוס 26 מעלות מוכנסים הטעמים המיוחדים, משם ממשיכה הגלידה אל מקפיא מיוחד בטמפרטורה של מינוס 40 מעלות.

טל כבר עשור עוסק בתחומי הקונדיטוריה קינוחים, שי עשה הסבה מקצועית ממהנדס חשמל והגשים חלום לעסוק בתחומי המזון והקינוחים, שנהים ביחד מסכמים, כי החיוך של הילדים שטועמים גלידה שווה הכל. בגלידריה משתמשים במחיות טבעיות עשויות 100% פרי, ללא סוכרים וללא חומרים משמרים. במקום ניתן למצוא גם גלידה טבעונית בטעם קוקוס עשויה מסויה, בנוסף יש גביעי גלידה ללא גלוטן.
גלידריית vivo
מתחם אשכנזי – יהוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

הקבב של גולדשטיין

"תחשבו קבב" – פותחים את עונת החגים עם המתכון של גולדשטיין

אני בטוח שלא פעם חלקכם עשו או עושים קבב ואני בטוח שלא פעם התוצאות לא …