יום שני , מאי 21 2018
דף הבית / חדשות חמות / כרעיים של עוף במילויי אגוזי פקאן

כרעיים של עוף במילויי אגוזי פקאן

מתכון חדש מעדנית גולדשטיין בצומת סביון, לכל אוהבי הבשר, גרסה משופרת של העוף הקלאסי שמכינים לשבת, עכשיו עם עשבי תיבול ופקאנים

מעדניית גולדשטיין

השף אלרן גולדשטיין, ממעדניית גולדשטיין בצומת סביון, שם מתמחים בהכנת אוכל מוכן ממטבח השף. מציע לגולשי אונו ניוז, מתכון לעוף עם פקאנים ועשבי תיבול
לכתבות קודמות –
צלי כתף עגל
חזה הודו עם פירות יבשים

המצרכים:
6 יח' כרעיים של עוף

המילוי:
200 גרם פקאנים קלופים
1/4 זר עלי סלרי
1/4 זר עלי פטרוזיליה
1/2 זר עלי טרגון
7 שיני שום
1/2 כוס שומן אווז או שמן תירס
מלח ופלפל לפי טעם.

אופן הכנת המילוי:
לטחון במעבד מזון את המרכיבים עד אשר מתקבלת מסה סמיכה ונוחה לזילוף להשלים טעם מלח ופלפל שחור גרוס. להעביר לשק זילוף עם צינטר עגול קוטר 1/2 ס"מ.
מעדניית גולדשטיין

מילויי העוף:
לוקחים את הכרעיים ומפרידים את העור מהבשר לאורך הנתח עד הפולקה. ע"י החדרה של אצבע מתחת לעור בעדינות מבלי להפריד את העור מהבשר כלומר להשאיר איזורים מסביב לאצבע מחוברים לבשר שהמילוי לא יברח החוצה . מזלפים מתחת לעור את המילויי ומתבלים.
תיבול של העוף:
6 כפות שמן תירס
1 כף פפריקה
מלח ופלפל
מאכסנים את הכרעיים במקרר כאשר הן מוכנות לצלייה בתוך מגש פיירקס או כלי הגשה יפה עמיד לחום עטוף בניילון ניצמד.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

וייבליסטיק מרחב טיפולי נוה מונוסון

מתחם להשכרת חדרי טיפולים בנווה מונוסון

מוזמנים לחלום על מקום נעים ואסתטי הנמצא במרכז הארץ, הרחק משאון מהעיר וקרוב כל כך …