יום רביעי , יוני 26 2019
דף הבית / חדשות חמות / מהמטבח של חגית – מינה: פשטידה מהמטבח הטורקי

מהמטבח של חגית – מינה: פשטידה מהמטבח הטורקי

היישר מן המטבח הטורקי - מתכון ל''מינה'', פשטידה בנוסח טורקי כשרה לפסח.

פשטידה

הקושי הגדול בפסח הוא כמובן לדאוג למה אוכלים במשך החג.

בכל זאת, לא פשוט לגוון כשחומרי הגלם במטבח לא בדיוק מגוונים.

אז לכבוד החג שמגיע, השפית חגית יוסף, משתפת אותנו במתכון לפשטידה כשרה לפסח מבית סבתא.

מצרכים – 

7 תפוחי אדמה קלופים – להכניס למים רותחים ולעשות מהם פירה.

6 ביצים

8 מצות 

250 גרם גבינה קשה

חגית

אופן ההכנה

להרטיב את המצות ולהניח בתוך מגבת כעשר דקות.
בקערה, נערבב את תפוחי האדמה, הגבינה והביצים.
בקערה זכוכית פיירקס מלבנית (נפרדת)
נניח שכבה של מצות ומעליה נשים שכבה מהתערובת שהכנו, נשיך כך מספר פעמים
עד גובה הפיירקס.
לאחר מכן, נכניס לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות עד להזהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

Shake Center

מצאנו את המצנן הרשמי לקיץ הישראלי