יום שני , אוגוסט 20 2018
דף הבית / מדורים / המומחים / מכשיר חדשני להקטנת הישבן

מכשיר חדשני להקטנת הישבן

ד"ר עודד רודניצקי: על שיטה חדשנית לפירוק שומן בקור, שיטה לא פולשנית לעודפי שומן עיקש

שיטה חדשנית למיצוק ועיצוב הישבן

 

לאלו הסובלות משומן עיקש שלא יורד בעזרת ספורט ותזונה,  שיטה חדשנית, בלתי פולשנית, לפירוק שומן, לחיטוב והצרת היקפים, באמצעות מכשיר חדשני MICOOL, הזוכה להצלחה רבה בארה״ב ובאירופה כמודל טיפולי יעיל ביותר.

לדברי ד"ר עודד רודניצקי: "עד כה מטופלים היו צריכים לעבור טיפולים במכונות שלא בודדו את הטיפול בשומן עצמו ודרשו מספר רב של ביקורים במרפאה או נאלצו לעבור ניתוחים טראומטיים גם במקרים קלים של הצטברות שומן נקודתית. מזה זמן רב ידוע כי רקמת שומן מתכווצת בחשיפה ממושכת לקור וכעת, מכשיר ה- MICOOL נותן פתרון זה בצורה מבוקרת ובטוחה לעיצוב הגוף. למכשיר זרועות המוצמדות לאזור הטיפול. הזרוע יונקת את מצבור השומן ומקררת אותו בעזרת גופי קירור הנמצאים בתוכה למינוס 2 עד מינוס 8 מעלות צלזיוס. טמפרטורה זו אינה פוגעת באלמנטים כגון כלי דם, עצבים ושרירים ולכן אין כל נזק לרקמות אחרות".

שיטה חדשנית למיצוק ועיצוב הישבן

מכשיר ה- MICOOL מיועד לפירוק שומן אצל נשים וגברים הסובלים ממצבורי שומן עקשניים באזורים כמו: בטן, מותניים, ירכיים ישבן וגב. הטיפול אינו מיועד לאנשים הסובלים מעודף משקל גבוה. אין כל שינוי לא ברמת השומנים ולא בתפקודי כבד, נושא זה נחקר במספר מחקרים בארה"ב. התוצאה הרצויה מתקבלת לאחר 1-3 מפגשים בלבד. 3 חודשים לאחר תחילת הטיפול ניתן לראות שיפור של עד 8 ס”מ בהיקפים.

הטיפול אינו כואב. אין מדובר בכאב אלא בהרגשת יניקה של האזור (כמו בכוסות רוח). תחושה זו חולפת תוך מספר דקות. הטיפול אורך בין 50-60 דקות במהלכן ניתן לקרוא, לשמוע מוסיקה או לצפות בטלוויזיה. למעט אדמומיות ונפיחות קלה למשך זמן קצר לאחר הטיפול, פירוק שומן בקור נחשבת לשיטה בטוחה מאוד. ירידה במשקל והמסת שומן הם תהליכים שונים לחלוטין. כאשר אנחנו יורדים במשקל, תאי השומן בגוף שלנו קטנים אך אינם נהרסים. תאי השומן הללו יגדלו שוב כאשר נעלה במשקל.

עלות הטיפול: בין 5,000 ₪  ל-8,000 ₪ לסדרת של  3 טיפולים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

יין אדום ויין לבן

איזה יין נבחר לארוחת החג: מתוק או יבש, לבן או אדום?

בדרך-כלל נדרש ידע בבחירת היינות והמשקאות ובמיוחד בחגים כשנהוג להתארח ולארח וכמובן השאיפה להפתיע עם …