יום חמישי , אוגוסט 16 2018
דף הבית / חדשות חמות / מסעדת טריולה- מביאה את איטליה לפתח תקווה

מסעדת טריולה- מביאה את איטליה לפתח תקווה

לקראת הארוחה הכי רומנטית בשנה, הלוא היא סעודת הסילבסטר, ביקרנו במסעדת טריולה בפתח תקווה, שם נחגג הסילבסטר מדיי שנה באווירה שמחה עם תפריט ספיישלים, שמכין השף.

מסעדת טריולה פתח תקווה

למי שלא מכיר, את המסעדה הפינתית ברחוב שחם בפתח תקווה, צמוד ליכין סנטר, כדאי שיזמין מקום לארוחת ערב קסומה באמצע השבוע. מסעדה קטנה עם לב ענק שכל המנות נעשות באהבה והשקעה של מוצרים איכותיים וטעם מנצח.

האיטלקיה הוותיקה הזו פועלת מעל לשש  וחצי שנים ולוקחת את פ"ת הכי קרוב שיש לארץ המגף. בטריולה תפריט מגוון שכולל פיצות קריספיות מהטאבון, פסטות בעבודת יד שלא יביישו אף מאמא איטלקיה מיומנת, פירות ים טעימים, בשרים מיושנים מהצפון ומנות ראשונות נפלאות.
מסעדת טריולה פתח תקווהמידי יום שני, כמחווה לתרבות השיכר המפוארת של איטליה, חוגגים בערב יין ללא תחתית ובשעות הצהריים אפשר להתפנק עם צלחת פסטה מנחמת ומשתלמת במסגרת העסקית שכוללת מנה ראשונה ושתייה.
מסעדת טריולה פתח תקווהסעודת הסילבסטר היא גולת הכותרת והסיבה שלשמה התכנסנו, ואנחנו טעמנו מדגם מייצג מהספיישלים שיוגשו במהלכה. כמנות ראשונות, הלכנו על טרטר פילה בקר, שמגיע עם חלמון כבוש בסויה, גלדי בצל ממולאים בקרם עגבניות שרופות, חציל וקרם פרש. מנה מרעננת וקלילה, שמשלבת בין טעמים מוכרים לחדשים. הזמנו גם סשימי טונה אדומה, מעדן שמגיע עם ג'לי לי'צ'י, פרחי לבנדר, ויניגרט סלק ופאטיה. היה עילאי.
מסעדת טריולה פתח תקווה

עברנו לטעום את העיקריות, שיוגשו בסילבסטר. ניוקי פטריות בחמאת פורצ'יני וציר עוף, תרד, סלטון פטריות, קרם מסקרפונה ואבקת פורצ'יני. מדובר בלהיט, שנזלל עד תום.
מנה מפתה בקסמה הייתה גם הסינטה שיושנה 45 ימים בטרם נשזרה עם דלעת בטאבון, גזרים צבעוניים, ארטישוק ירושלמי וגלדי בצל ברוטב בצלים. תאווה לחיך. אם אתם בעניין של  פירות ים, מומלץ שתתמקדו ברוטולו  – פירות ים במילוי גבינות שרימפס, סקאלופ צרוב, קלמארי סגול וסלטון סלרי. לשמרניים שביניכם אמליץ על סלמון מעושן על מצע של רביולי חלמון סנט מור.  גם על הקרניבורים חשבו כאן עם מבחר נתחים על העצם שעברו יישון.
מסעדת טריולה פתח תקווה

בסילבסטר יוגשו שני קינוחים מושחתים במיוחד. הראשון, הפלא ופלא, נקרא "שוקולד מושחת". מדובר בקערת שוקולד במילוי מוס נוגט, ריבת חלב, פיסטוק עם שטרויזל, חמאת בוטנים וקראנץ' אגוזים. השני, "יער אדום" מורכב מתותים ופירות יער עם מוס מסקרפונה, סורבה תותים, קרם לימון, שטרויזל חמאה ודפי פילו. שתי מנות אלה מהוות סיום ראוי לארוחה בלתי נשכחת, שבן או בת הזוג שלכם יעריכו!

צילומים – חן חכים
טריולה,
השחם 14, פתח תקוה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

הקבב של גולדשטיין

"תחשבו קבב" – פותחים את עונת החגים עם המתכון של גולדשטיין

אני בטוח שלא פעם חלקכם עשו או עושים קבב ואני בטוח שלא פעם התוצאות לא …