יום חמישי , מרץ 28 2024
דף הבית / מדורים / אוכל ומסעדות / מתכון של השף צ’רלי פדידה

מתכון של השף צ’רלי פדידה

תפוחי אדמה דזירה במילוי בשר טחון עם צנובר, פטרוזיליה וצנוברים צלוי בתנור מתכון של השף צ'רלי פדידה

תפוח_אדמה

מתכון עבור 3 סועדים

  • מצרכים 9 תפוחי אדמה מסוג ״דזירה״ מעוצבים לצורה הרצויה ומרוקנים מתוכן או חצאי תפוחי אדמה מרוקנים מתוכן.
  • 600 גרם בשר פלדה טחון גס
  • 2 כפות צנוברים קלויים בתנור או במחבת יבשה
  • 6 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 6 כפות שמן זית עבור טיגון הבשר
  • 2 כפות שמן זית עבור מריחה על התפוחי אדמה
  • מלח , פלפל שחור
  • 1 ראש בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 1 שן שום קצוצה דק
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פפריקה
  • חצי כפית כורכום

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


אופן הכנת המנה :
קולפים את התפוחי אדמה ומעצבים לצורה הרצויה , יש אפשרות למלא את התפוחי אדמה כמו בתמונה או לחילופין לחתוך את התפוחי אדמה לחצי ולרוקן מתוכן וכך ליצור סירה ולמלא בבשר. מחממים מחבת עם שמן זית ומתחילים בטיגון של בצל עד להזהבה מוסיפים שום ומטגנים עוד כ 30 שניות מוסיפים את הבשר טחון וממשיכים בטיגון תוך כדי ערבוב מפעם לפעם ( יש לפורר את הבשר בעזרת מטרפה כדי שיצא מטוגן מכל צדדו ומופרד ) מתבלים את הבשר במלח , פלפל , כורכום , כמון , פפריקה , פטרוזיליה וצנוברים שקלינו מראש .
מעבירים את הבשר למסננת לניקוז נוזלים ומניחים בצד להתקרר מעט את התפוחי אדמה מתבלים במלח , פלפל ומעט שמן וממלאים בתערובת הבשר שהכנו קודם. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך כ 30 דקות וצולים את עד לצבע זהוב ככה ומגישים בתאבון.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@ononews.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

קצביות הכי טובות בבקעת אונו. צילום אילוסטרציה Canva

אונו NEWS בדק ומצא: אלה הקצביות הכי טובות בבקעת אונו לשנת 2024

תפריט נגישות