יום שישי , ספטמבר 20 2019
דף הבית / חדשות חמות / השפית חגית יוסף מציגה – צלעות טלה בתיבול מיוחד

השפית חגית יוסף מציגה – צלעות טלה בתיבול מיוחד

מהמטבח של שפית חגית יוסף - מתכון עשיר לערב חג שני - צלעות טלה שיגרמו לאורחים שלכם ללקק את האצבעות.

שפית חגית יוסף

החג השני של פסח כבר מעבר לדלת והמארחים נדרשים להמציא את עצמם מחדש. השפית חגית יוסף עוזרת לנו לעשות זאת עם מתכון מושלם לצלעות טלה בתיבול מיוחד.

מצרכים

קילו צלעות טלה טרי
4 בצלים
10 שזיפים
5 משמשים
5 תאנים
וצימוקים
מקל קינמון
כף גריל עוף
כף פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
4 כפות סילאן

אופן ההכנה – 

חגית יוסף

הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז וקבלו עדכונים בזמן אמת
יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "אונו ניוז" info@ononews.com

את הצלעות צולים על אש גבוהה מספר דקות מכל צד.
לאחר מכן, נוסיף את הבצל ונטגן עוד מספר דקות.
כשהבצל מזהיב מוסיפים את הפירות היבשים, התבלינים והסילאן,
מוסיפים כוס מים וממתינים לרתיחה.
לאחר מכן מכניסים לתנור ב – 200 מעלות למשך שעה.

בתאבון וחג שמח
השפית חגית יוסף.

לעמוד הפייסבוק – www.facebook.com
טלפון – חגית יוסף – שפית בישול בריא
נייד 050-9027456
לאתר לחצו כאן! 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

שף גולדשטיין

מיוחד לראש השנה – מרק עוף חגיגי