יום ראשון , דצמבר 8 2019
דף הבית / מדורים / אוכל ומסעדות / אונו NEWS בדק ומצא: הקצביות הכי טובות

אונו NEWS בדק ומצא: הקצביות הכי טובות

יצאנו לבדוק ולהמליץ על הקצביות המובחרות באזור, אספנו עבורכם את המעדניות המוכרות את הבשר המשובח ביותר יחד עם המלצות וטיפים של מומחים לבשר.

בשר

לבחור את הקצביות הכי טובות היתה משימה לא פשוטה, במיוחד למי שאוהבים בשר. חברי מערכת אונו ניוז, טעמו את נתחי הבשר המובחרים, שמעו על אופן הטיפול של הבשר, קיבלו טיפים וסודות מהיכן מגיע הבשר הטוב ביותר ובעיקר נהנו לפגוש מומחים היודעים לבחור עבור הלקוחות שלהם את הבשר הטעים והמיוחד ביותר. קבלו את ששת הקצביות המובילות באזור.

צמד קצבים


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "אונו ניוז" info@ononews.co.il


צמד קצבים גני תקווה

קצביית צמד קצבים שנמצאת בגני תקווה היא אמנם הקצביה היחידה שנמצאת בגני תקווה אך זה לא מונע ממנה להפוך לאחת הקצביות המובחרות הקיימות באזור. עם היצע שנדיר למצוא ברוב הגדול של הקצביות האחרות בסביבה, נתחים טריים ואיכותיים וסטנדרט לא מתפשר נראה שצמד קצבים הולכת להיות הדבר הבא בתחום הבשר באזור.

צמד קצבים גני תקווה
לפני שנספר לכם על הנתחים המיוחדים שנמצאים בצמד קצבים, שייתכן ועל חלקם מעולם לא שמעתם, אפילו אם אתם חובבי בשר דגולים, נתעכב רגע ונספר שכמו בכל קצביה גם כאן תוכלו למצוא כמובן נתחים מובחרים מכל הסוגים. הקצביה שבגני תקווה מחלקת את הסחורה למחלקות כשביניהן מחלקת העופות בה תוכלו למצוא נתחים לשניצל, שיפודי פרגית או שווארמה הודו; מחלקת בקר בה תוכלו למצוא אנטריקוט מיושן, סינטה, פילה, צלי כתף ועוד; מחלקת טלה/כבש בה תוכלו למצוא צלעות רכות ועסיסיות; ומחלקת דגים קפואים.

בצמד קצבים תוכלו למצוא נתחים מעולים שירחיבו את החוויה שלכם בכל הקשור לעשיית בשר. אם עדיין לא שמעתם על שמות כמו סטייק דנבר, פיקנייה, פילה מרלן, איירון סטייק ולומבה, אנחנו ממליצים בחום לקפוץ לקצביה שבגני תקווה ולנסות בעצמכם את אותם הנתחים. למי מכם שמודאג מכך שהוא לא באמת יודע איך להכין את אותם הנתחים נרגיע ונספר שהקצביה תמיד עוזרות ומייעצת לאנשים בכל מה שהם צריכים, בין אם מדובר בעשיית בשר (על כל סוגיו), מתכונים ואפילו בייעוץ לסוג היין שילך הכי טוב עם הנתח שבחרתם.

נוסף על כל הבשר המעולה שתמצאו במקום תוכלו למצוא בו גם שמן זית איכותי מיקבים שונים בארץ, בירות מיוחדות ויינות שהולכים מעולה עם כל אחד מסוגי הבשר השונים שתראו בקצביה. כמובן גם שתמיד תוכלו להתייעץ עם צוות צמד קצבים בכל נושא שתרצו, ואם אתם מתכוונים לערוך אירוע קטן תוכלו גם לבקש שיעזרו לכם להרכיב חבילה שתותאם במיוחד לכמות האנשים ולסוג הבשר שאתם הכי מעדיפים.

צמד קצבים גני תקווה

לבסוף רק נציין שחברי המועדון של צמד קצבים, הקצביה שבגני תקווה נהנים מצבירת נקודות כך שכל קנייה שאתם שאתם עושים בקצביה חוסכת לכם כסף לקראת הסטייק הבא שתזרקו על המנגל.

שעות פעילות: א': 16:00-10:00. ב-ה': 19:30-08:00. ו': 13:30-08:00
כתובת: הנגב 19, גני תקווה
טלפון: 03-9498454


אימפריית הבשר של סומך

סומך בשרים

ברחוב סעדיה חתוכה ביהוד נמצאת חנות הבשר הוותיקה של משפחת סומך שהפכה לשם דבר בענף ולמוקד עלייה לרגל לחובבי הבשר האיכותי הקיץ בעיצומו וזה אומר שגם עונת המנגלים בשיאה. וכשאומרים מנגלים אומרים "סומך בשרים" – חנות הבשר הוותיקה והטובה ברחוב סעדיה חתוכה ביהוד.

סומך בשרים ביהוד

החנות, שמנוהלת על ידי אליעזר סומך, היא עסק משפחתי לכל דבר. היא הוקמה בשנת 1977 על ידי הסבא רבא ששון סומך עבדאללה ומאז גם הבן עוז נכנס לעסק שהפך אתר עלייה לרגל לכל חובבי הבשרים באזור.

 

"ההתמחויות שלנו הן בייצור מוצרים ללא גלוטן", אומר אליעזר שמקבל אותנו בחיוך, שהפך לסימן ההיכר שלו. "יש לנו סטייקים, קבבים, המבורגרים וצלעות, כולם מבשר טרי ואיכותי". אליעזר, שמכין בביתו בשרים בכל מיני אופנים – על האש, בתנור וגם בישולים – אוהב לפנק את הלקוחות במתכון מנצח ומצייד אותם בשלל טיפים חשובים לעשיית המנגל.

סומך בשרים יהוד

"רצוי מאוד שהבשר יהיה טרי ולא מעורב עם חומרים", אומר אליעזר. "לא בשר מופשר, ולא מעובד, שמכיל פוספטים וכימיקלים מיותרים. מי שאוהב קבב, אני ממליץ להוסיף לו תערובת של בשר צוואר יחד עם סטייק אנטירקוט בטחינה גסה. אפשר כמובן להוסיף בצל ופטרוזיליה קצוצה. ניתן גם להוסיף לבשר הטחון שומן כבש משובח, על מנת להעצים את טעמי הקבב שלכם ולהפוך אותו לעסיסי וטעים יותר".

סומך בשרים ביהוד

שומרי הכשרות ישמחו לדעת כי הבשרים והעופות נמצאים תחת פיקוח והשגחה של משגיח כשרות צמוד. ניתן להשיג כאן בשר כשר חלק גלאט למהדרין של אוירבך, עטרה, מחפוד ועוד.  "המוטו שלי הוא להפוך כל לקוח לנאמן לאורך שנים, כזה המביא בעקבותיו את קרוביו", אומר אליעזר. "מגיעים לכאן הרבה מאוד אנשים מפה לאוזן כי הבינו שאצלי הסחורה הטובה ביותר".

סומך בשרים

סעדיה חתוכה 19, יהוד

טלפון: 03-5367878

 

מעדניית גולדשטיין

קוט דה ביף - מעדניית גולדשטיין

'בחירת השף', היא לא רק מושג ,אלא מציאות הקיימת ב-'מעדניית גולדשטיין', בצומת סביון. השף, אלרן גולדשטיין הוא זה שבוחר אישית כל נתח בשר: "אנו עובדים בשיתוף פעולה עם 'משק לגזיאל', אחד הטובים בארץ, בתחום בשר בקר, צאן וטלאים. כל הבשרים  מיצור מקומי וטרי, היישר מרמת הגולן. ולמי שמקפיד – הכשרות הינה מטעמה של הרבנות פתח תקווה וחלק בית יוסף".

מעדניית גולדשטיין צומת סביוןבמחלקת הבשר בגולדשטיין, אין צורך לעמוד בתור, כמו בקצביות, משום שנתחי הבשר ארוזים ושקולים, וממתינים מוכנים במקררים, רק לקחת ולשים בעגלת הקניות. היתרון של שף גולשטיין, הוא מתאים לכל נתח מרינדה מתאימה, וגם מייעץ לגבי התיבול ואופן ההכנה.

על איזה נתח אתה ממליץ במיוחד?
"נתח מיוחד בשם: 'קוט-דה-ביף', שהוא אנטריקוט על העצם, שמעניקה טעם עשיר לבשר, משום שהמיצים נשמרים.

נתחי הבשר חתוכים ומסודרים במעדניית גולדשטיין

איזו מנה אהובה עליך?
"אני אוהב לאכול מנה שאני מכין כאן במעדנייה- צלי כתף מבושל ביין אדום וירקות שורש".

מעדניית גולדשטיין
כתובת: מרכז מסחרי צומת סביון
לאתר 

טלפון: 03-5330304

אמיגוס – מעדניית בשר

"ביהוד והסביבה כבר יודעים, שאמיגוס זו המעדנייה מספר 1!", כך אומר הבעלים  שבתאי (שבי) קרן, המתמחה בבשרים איכותיים וטריים, מתוצרת כחול -לבן. אצלנו בקצביה יש בשר טרי ישראלי מצפון הארץ, לא מיובא, לא קפוא ולא מופשר…"

מעדניית 'אמיגוס' שואבת את השראתה מהשווקים המקומיים באיטליה. חוץ מבשר מעולה, תוכלו למצוא מבחר גדול של יינות, מיובאים ומקומיים, דגים, פסטה טרייה ופסטה איטלקית משובחת, חומרי גלם איכותיים מהמטבח האסיאתי.

מעדניית בשר אמיגוס יהוד

שבי, מה הנתח הכי ייחודי באמיגוס?
"המיוחד שלנו הם סטייק פריים ריב שהוא אנטריקוט עם עצם. פורסים אותו לסטייקים של כחצי קילו עם עצם. שמים על האש ומעל רק מלח ופלפל גרוס, ולא צריך משהו אחר. אני ממליץ גם על סינטה מצוינת לתבשיל רוסט ביף".

איזה נתח אהוב עליך במיוחד?
"אני אוהב כמה במיוחד כמו נתח 'פיקניה', או את האנטריקוט והסינטה. שהם נתחים שמנים ואיכותיים".

בשר במעדניית אמיגוס
מעדניית אמיגוס,
העצמאות 6 יהוד,
לאתר
טלפון: 072-2506659 

 

בית הבשר צארום מהדרין – גבעתיים

את השם צארום, כבר מכירים שנים רבות בזכות הבשרים המשובחים שהיא משווקת. החנות נמצאת בלב אזור התעשייה של גבעתיים, ומדובר בעסק שעבר מדור לדור. כיום הבעלים הוא הדור השלישי והצעיר- רוני צארום, והחנות מנוהלת על ידי רומן מירזייב.

בית הבשר צארום גבעתיים

במבט ראשון, אפשר להתבלבל מהמבחר הגדול של כל מבחר המטעמים שמוצעים כאן, ומה שהכי טוב, שהכל ארוז במגשיות, כך שאין צורך לטרוח כמעט בהכנות מוקדמות לפני הבישול.  רומן:"הכל ארוז אצלנו במגשיות, מחזה עוף המוכן לשניצלים ועד לכרעיים. יש לנו פרגיות בקוביות, ברצועות ויש גם פרגיות על שיפודים, והכל  מהמגש – למחבת"

בנוסף יש  מוצרים מיוחדים שלא ניתן למצוא בכל קצביה, כמו קבבים על מקל קינמון או קציצות  ממולאות בטחינה. הכשרות אצלנו היא מטעם רבנות גבעתיים, ושל הרב אוירבך וחלק בית יוסף.

מה מייחד את בית הבשר צארום מהדרין ?
"מדובר בעסק ותיק ואמין מאוד וזה חשוב בתחום הבשר. בנוסף גם אפשרות לקנייה און ליין מתוך אתר מיוחד שהקמנו, כולל מחירים, לאלו שמאוד עסוקים ואין להם זמן להגיע אלינו".

צארום בשרים מהדרין

מה המוצר הכי מיוחד שלכם?
"יש לנו מוצרים רבים וייחודים, אבל לא נראה לי שתמצאו במקום אחר, גמבות ממולאות שרק צריך לבשל…".
בית הבשר צארום  מהדרין,
תפוצות ישראל 6 , כורזין גבעתיים
טלפון: 03-7319532
www.zharum.com

 

שלושה קצבים – גבעת שמואל

"מבינים בבשר מאז 1959– זה לא רק הלוגו שלנו, אנחנו שלושה דורות שעוסקים בבשר, זהו עסק משפחתי, שעבר מאב לבנו", כך אומר הבעלים של 'שלושה קצבים',  מתנאל עזרזר ומוסיף: "מהיום שאני זוכר את עצמי, אני  בתחום הבשר. גם בתור ילד עבדתי בקצביות. משפחתי גם עסקה בעבר בגידול  עגלים עופות והודו, במושב בצרה".

שלושה קצבים גבעת שמואל

'שלושה קצבים', הינה חנות הפועלת במתחם ההולמס פלייס בגבעת שמואל, עוד משנת 2013. כאן לא מוכרים סתם בשרים, אלא  הכינו כאן מארזים של מנות מושקעות ומעוררות תאבון , המוכנות היישר לבישול/אפיה /צלייה.

מתנאל, מה הנתח האהוב עליך במיוחד?
"קוראים לו 'פיקניה' (שפיץ צ'אך) וזהו נתח אחורי של עגל, נתח מיוחד השוקל בין קילו ועד 2.5 קילו. הוא לא כל כך שומני, אבל מאוד עסיסי, ומתאים להכינו כצלי. בישראל, לא כל כך מכירים אותו…".

יש לך טיפ לבישול מושלם?
"בוודאי. עדיף לבשל נתח שלם, כך שישמור על המיצים שלו ויישאר עסיסי".

על איזה נתחים אתה ממליץ ללקוחותיך?
ההמלצה שלי מהנתחים המיוחדים שאנחנו מכינים בחנות, הינו  'רוסטביף טוני', על שם העובד שלי, שהוא גם טבח מקצועי, זה רוסטביף שיכול להיות או מנתח סינטה או מנתח אנטריקוט, שמעליו  הונח  חזה אווז מעושן ותבלינים".

שלושה קצבים רוסטביף טוני

שלושה קצבים,

הזיתים 98, גבעת שמואל
03-632-4634

מעדניית יוז'י  – קריית אונו

מתחשק לכם לבשל ביף בורגיניון ואתם לא בטוחים מה נתח המתאים ביותר לבישול ממושך, הצוות של  'יוז'י רימון', ישמחו להתאים לכם את הנתחים המובחרים ביותר ולתת לכם את המתכון המושלם.

מעדניית יוזי

יוז'י רימון – הינו סוג של גן עדן  לאוהבי הבשר ולחובבי  קולינריה באשר הם. על המדפים תמצאו מגוון יינות, שמני זית ורטבים מעולים ובמקררים  גבינות ונקניקים מכל העולם וסלטים טריים.

קצביית יוז'י נוסדה כבר בשנת 1952. כיום מנהל אותה כבר הדור השלישי, עופר רודד, בן למשפחת קצבים וקצב מומחה בעצמו. כאן ישמחו לעזור לכם לבחור את הנתחים הכי מתאימים, מהבשרים הטריים, המגיעים היישר מהמגדלים האיכותיים לאחר ליווי צמוד ובקרה קפדנית. "אנחנו מתאימים בין מה שהלקוח אוהב לאכול  לבין הנתח שיתאים במיוחד לו, וזה לא בהכרחה הנתח הכי יקר", אומר עופר ומוסיף: "העקרון המנחה אותי הוא שכל מוצר שאני מוכר חייב להיות הטוב ביותר מסוגו, בין אם מדובר בעוף למרק או לגריל , נתח לבישול ארוך או נתח מובחר לסטייק, התפקיד שלי לדאוג שהלקוח יקבל את המוצר האיכותי, הטרי והנקי ביותר"

במה אתם מתמחים?

"לכל מי שאוהב בשר ומבין בבשרים, עבורו אנו מכינים המבורגרים בעבודת יד מנתחים שאנו בוחרים במיוחד ,זה לא מפתיע שההמבורגרים שלנו פשוט נחטפים". מעבר לזה אומר עופר "אני יודע שחלק מהאנשים לא אוהבים לגעת ו"להתעסק" עם הבשר החי ולכן אנחנו מקפידים לנקות ולהכין אותו לבישול או הצלייה בצורה הכי נוחה ללקוח"

יוזי

מה המנה האהובה עליך?
"נתח סינטה, דל שומן , הוא דורש צלייה 'מדיום רייר' ויש לו טעם ונוכחות חזקה של בשר".

מעדניית יוז'י,
המעגל 58 מרכז מסחרי רימון
קרית אונו
03-5349674

 

אטליז פרץ – קצבייה ביהוד

הרגע בו חובב בשר אמיתי נכנס לאטליז ורואה מולו מבחר של בשרים מעולים היא חוויה מרגשת שאפשר להשוות אותה לרגע בו נכנס ילד קטן לחנות ממתקים. מעבר בין המחלקות השונות של אטליז פרץ מגלה לנו מגוון של מאכלים שכל מטרתם היא לדאוג שקהל הלקוחות שבא למקום ימצא את כל מה שהוא צריך בשביל להרים "על האש" של פעם בחיים!

אטליז פרץ
אטליז פרץ

מדובר פה באטליז עם אופי, אחד כזה שמלווה את האזור עוד משנת 48' . האטליז היה פה עוד מקום המדינה והועבר מסב לאב ומאב לבן עד שהגיע ליהודה ומשה המנהלים הנוכחים של המקום.

באטליז פרץ המעולה תוכלו למצוא כל חתיכת בשר וסטייק שרק תוכלו לחלום עליה. את המקום ממלאים מספר מקררים שבכל אחד מהם סוגי בשר שונים כך שתוכלו למצוא שם את מה שאתם מחפשים. ההמלצה של הקצבייה היא על האנטריקוט המעולה שיש במקום אך ניתן למצוא במקום גם פילה, אסאדו, כל סוגי העופות, דגים ( קפואים ) ועוד..

אטליז פרץ
אטליז פרץ

מי שמארגן על האש וחושב לדאוג לעוד דברים מלבד בשר ( למרות שהיינו שמחים לאכול רק בשר בלי שום דבר בצד ) יכול למצוא במקום גם מגוון גדול של סלטים שיתלוו לארוחה ויוסיפו לה את הערך המוסף שמביאים איתם הסלטים הישראליים המיוחדים.

אטליז פרץ
אטליז פרץ

עוד דבר מעניין שאפשר למצוא באטליז הוא מקרר ליישון בשר! למי שלא מכיר, יישון בשר הוא תהליך האורך בין מספר ימים ואפילו עד מספר חודשים כשמטרתו היא להעניק לבשר טעם ייחודי ולהביא אותו למצב של ריכוך והשבחה. מומלץ מאוד למי שטרם ניסה.

לקראת הקיץ ועונת המנגלים הרישמית של מדינת ישראל תוכלו להגיע לאטליז ולארגן אחלה על האש לכם ולמשפחה או לחברים טובים שקבעתם איתם. המחירים נוחים ושווים לכל יד והמקום תמיד שומר על ניקיון והיגיינה ונותן תחושה נעימה מהרגע הראשון שנכנסים אליו, בקיצור תענוג!

שעות וימי פעילות:
א – ה': 19:00-08:00
ו': 16:00-08:00

כתובת: סעדיה חתוכה 48, יהוד
טלפון:  03-5361017

תגובה אחת

  1. שום קצבייה לא משתווה לפרץ ביהוד!!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

רופא שיניים בפתח תקווה

רופאי השיניים המומלצים בראשון לציון