דוד דאור נתברך בקול ייחודי המוכר בעולם המקצועי כ"קונטרה-טנור". זהו קול ייחודי, עטוף בהמון רגש כנה והיכולת שלו חורת פנימה – ללב. ודאור הגיע השבוע לאולם התרבות בגבעת שמואל באמצעות המחלקה לתרבות יהודית במתנ"ס ולא השאיר אף אחד אדיש. בהופעתו החדישה "המיטב" הוא השמיע לקהל תמצית של שירים מעולם היהדות עם נוכחות ונגיעות שרק דאור מסוגל.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
לא לחינם נחשב דאור לאחד הזמרים הישראלים שזכה להכרה בינלאומית. באמתחתו 17 אלבומי זהב ופלטינה, שר בפני שועי עולם, נשיאים ומכובדים, זומן לאירועים רבים ברחבי הגלובוס, ובהלוויה של נשיא המדינה לשעבר, שמעון פרס, הרטיט את הלבבות עם "אבינו מלכנו". את כל היכולות, הניסיון והכישרון הביא דאור לאולם התרבות בגבעה ולקח את המקום לשיאים לא מוכרים. בין השירים שמעו את: רוממו ה', תשמור על העולם ילד, אל תשליכני לעת זקנה, אבינו מלכנו, ילדים זה שמחה ועוד.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]