מערכת החינוך של גני תקווה מתחדשת: עידית הפטול נבחרה לעמוד בראש בית הספר היסודי "יובלים" החל משנת הלימודים הקרובה.
הפטול, בעלת רזומה עשיר של כחצי יובל בתחומי הניהול, השילוב וההדרכה הפדגוגית, תצטרף לשדרת הניהול העירונית ומבטיחה לטפח את תחושת השייכות והחוזקות של כל תלמיד ותלמידה.
עידית הפטול נבחרה לתפקיד מנהלת בית הספר היסודי ״יובלים״ בגני תקווה ותצטרף לנבחרת המנהלות והמנהלים של מערכת החינוך העירונית.
הפטול, בת 50, נשואה, אם לשלוש בנות ותושבת תל אביב, היא בעלת תואר ראשון בחינוך מיוחד, תואר שני בארגון ובניהול מערכות חינוך ובוגרת התוכנית להכשרת מנהלים של ״אבני ראשה״.
להפטול ניסיון חינוכי עשיר של למעלה מ־25 שנים בתחומי ההוראה, ההדרכה והניהול. לאורך השנים מילאה מגוון תפקידים חינוכיים וניהוליים משמעותיים, ובהם ניהול מרכז חינוכי במקלט חירום לילדים בסיכון, עבודה בתחומי השילוב והחינוך המיוחד, שלוש שנות ניהול בבית הספר ביאליק שבקמפוס ביאליק־רוגוזין, הדרכה פדגוגית בתוכנית ״מרום ריסטארט״ והדרכה מחוזית בתחום הכניסה להוראה.
עידית הפטול, המנהלת החדשה של בית הספר יובלים, מסרה: ״אני נרגשת וגאה להצטרף לנבחרת המנהלות והמנהלים של גני תקווה ולצאת למסע של ניהול בית הספר ׳יובלים׳. אני מגיעה בלב פתוח ועם חזון המבוסס על אהבת האדם ועל אמונה עמוקה בכוחו של החינוך. יחד, מתוך זיהוי החוזקות של כל תלמידה ותלמיד וטיפוח תחושת השייכות, נפתח דלת לסקרנות, לצמיחה ולמצוינות אישית וערכית״.
מערכת האתר מאחלת לעידית המון בהצלחה בתפקידה החדש, ולתלמידי וצוות "יובלים" – שנת לימודים פורייה ומצמיחה!
להצטרפות לקבוצת העדכונים בזמן אמת >> לחצו כאן
קרה משהו מעניין בשכונה? נתקלתם בסיפור שחייבים לספר? צרו איתנו קשר במייל [email protected] או בוואטסאפ
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
אונו News


