לחמעג'ון טורקי – הוא אחד המאכלים הכי אותנטיים של המטבח הטורקי ומשלב מילוי בשר ועגבניות עטופות בתוף מאפה פריך ועסיסי. ארוחה שלמה בחצי שעה של הכנות.
מתכון לבצק | מתכון למילוי |
כף סוכר | חצי קל בשר טחון צלעות טרי |
קל קמח שמרים | בצל |
כפית מלח | פטוזליה קצוצה |
רבע כוס שמן זית | 4 עגבניות מקולפות חתוכות דק |
4 כוסות מים פושרים | מלח פלפל |
כפית פפריקה |
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
בקערה גדולה מכינים את הבצק, לשים ויוצקים עד שהתערובת מוכנה, מאפשרים לו 15 דקות לתפוח.
בקערה אחרת, מערבבים את חומרי המילוי, הבשר, העגבניות והתבלינים.
אחרי שהבצק תפח, מרדדים את הכדורים, וממורחים את המילוי בתוכו וסוגרים, אך לא שוכחים להשאיר חלון באמצע לראות את מילוי הבשר והעגבניות, מורחים שמן זית על הבצק ושולחים לתנור ל15 דקות של אפייה בחום של 180.
חגית יוסף – שפית בישול בריא
נייד 050-9027456
לאתר
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]