אז מה צריך כדי להכין את מאפה ספגטי של השף גולדשטיין, מסבתר שלא הרבה, אבל התוצאות בהחלט גורמות לילדים ללקק את הצלחות.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
מרכיבים:
- 250 גרם רוטב עגבניות לפסטה (מתכון בהמשך)
- 2 כפות שמן תירס
- 2 ביצים טרופות
- 100 גרם גבינת כנען
- 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
- 250 גרם פטה 5% מפוררת
- 100 גרם פסטה מסוג ספגטי
אופן ההכנה:
- מכינים את הפסטה ע”פ הוראות היצרן
- מערבבים את כל המרכיבים ביחד למעט הפסטה. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
- מוסיפים את הרוטב לפסטה ומחליקים ל-2 תבניות רגילות של אינגליש קייק
- מכניסים לתנור שחומם רבע שעה מראש ב-180 מעלות ל-35 דקות.
רוטב עגבניות לפסטה:
מרכיבים:
2 כפות שמן זית
3 שינים שום פרוסות
8 עגבניות אדומות, גדולות, בשלות וקלופות חתוכות לקוביות
ענף של בזיליקום עם העלים
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל המרכיבים לתוך סיר קטן ונותנים לרוטב לרתוח.
- בודקים את הרוטב ומוסיפים מלח לפי טעם.
- מרגע הרתיחה מנמיכים לאש קטנה ונותנים לזה להתבשל כ-30 דקות עד שעה מקפידים מידי פעם לערבב קלות את הרוטב.
*ניתן להשתמש גם בעגבניות קלופות משימורים
להזמנות – השף גולדשטיין
צומת סביון
לאתר
טלפון – 03-5330304
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]