יום שני , נובמבר 25 2024
דף הבית / חדשות חמות / סודות מהטבח – עוף במילויי אגוזי פקאן ועשבי תיבול

סודות מהטבח – עוף במילויי אגוזי פקאן ועשבי תיבול

השף גולדשטיין - עם מתכון מנצח לכרעיים של עוף קריספיים, כאלה שרק צריך לשים על האש והריחות הארומטיים של עשבי התיבול יעשו כבר את העבודה

המעדנייה של גולדשטיין סביון

ערבי הקיץ הנעימים הם אחלה מפלט, להדליק את המנגל לארוחת ערב עם חברים. השף גולדשטיין הכין עבורכם מתכון קל להכנה לשדרג את הכרעיים על האש


רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


 

6 יח’ כרעיים של עוף

להכנת המילוי:

200 גרם פקאנים קלופים

1/4 זר עלי סלרי

1/4 זר עלי פטרוזיליה

1/2 זר עלי טרגון

7 שיני שום

1/2 כוס שומן אווז או שמן תירס

מלח ופלפל לפי טעם.

המעדנייה של גולדשטיין סביון

אופן הכנת המילוי:

לטחון במעבד מזון את המרכיבים עד אשר מתקבלת מסה סמיכה ונוחה לזילוף להשלים טעם מלח ופלפל שחור גרוס.

להעביר לשק זילוף עם צינטר עגול קוטר 1/2 ס”מ.

מילויי העוף:

לוקחים את הכרעיים ומפרידים את העור מהבשר לאורך הנתח עד הפולקה. ע”י החדרה של אצבע מתחת לעור בעדינות מבלי להפריד את העור מהבשר כלומר להשאיר אזורים מסביב לאצבע מחוברים לבשר שהמילוי לא יברח החוצה .

תיבול של העוף:

6 כפות שמן תירס

1 כף פפריקה

מלח ופלפל

מאכסנים את הכרעיים במקרר כאשר הן מוכנות לצלייה בתוך מגש פיירקס או כלי הגשה יפה עמיד לחום עטוף בניילון ניצמד.

 

להזמנות – השף גולדשטיין
צומת סביון 
לאתר
טלפון – 03-5330304

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

תיכון מקיף יהוד. צילום אונו ניוז

עקב חוסר המיגון בבית הספר: הורי מקיף יהוד השביתו את הלימודים הבוקר לשעה

תפריט נגישות