ערבי הקיץ הנעימים הם אחלה מפלט, להדליק את המנגל לארוחת ערב עם חברים. השף גולדשטיין הכין עבורכם מתכון קל להכנה לשדרג את הכרעיים על האש
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
6 יח’ כרעיים של עוף
להכנת המילוי:
200 גרם פקאנים קלופים
1/4 זר עלי סלרי
1/4 זר עלי פטרוזיליה
1/2 זר עלי טרגון
7 שיני שום
1/2 כוס שומן אווז או שמן תירס
מלח ופלפל לפי טעם.
אופן הכנת המילוי:
לטחון במעבד מזון את המרכיבים עד אשר מתקבלת מסה סמיכה ונוחה לזילוף להשלים טעם מלח ופלפל שחור גרוס.
להעביר לשק זילוף עם צינטר עגול קוטר 1/2 ס”מ.
מילויי העוף:
לוקחים את הכרעיים ומפרידים את העור מהבשר לאורך הנתח עד הפולקה. ע”י החדרה של אצבע מתחת לעור בעדינות מבלי להפריד את העור מהבשר כלומר להשאיר אזורים מסביב לאצבע מחוברים לבשר שהמילוי לא יברח החוצה .
תיבול של העוף:
6 כפות שמן תירס
1 כף פפריקה
מלח ופלפל
מאכסנים את הכרעיים במקרר כאשר הן מוכנות לצלייה בתוך מגש פיירקס או כלי הגשה יפה עמיד לחום עטוף בניילון ניצמד.
להזמנות – השף גולדשטיין
צומת סביון
לאתר
טלפון – 03-5330304
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]