יום שישי , מרץ 14 2025
דף הבית / יהוד מונסון / צהריים ביהוד: הפינה של סער

צהריים ביהוד: הפינה של סער

הלכנו לבדוק מה יש ל"פינה של סער" ביהוד להציע בתחום ארוחת הצהריים. יצאנו עם בטן מלאה וטעם של עוד בפה

הפינה של סער. יהוד
הפינה של סער. יהוד

בקעת אונו ידועה במסעדות העממיות שלה. לפיכך יצאנו לחפש ארוחת צהריים משביעה וביתית והמליצו לנו על הפינה של סער. "יש לו ידיים מזהב, לא תתאכזבו".


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


המסעדה מגישה מנות עיקריות ומסיימת את הסרביס לקראת השעה 17:00 על כן הזדרזנו והגענו בשעה שתיים בצהריים. הזמנו "מעורב". בצלחת היה ערבוב של בשרים על הפלנצ'ה: לבבות, כבדי עוף וחתיכות פרגית, והמנה הייתה טעימה וקלילה.

הקוסקוס עם הירקות והחומוס היה סטנדרטי, קיבלנו גם סלט ירקות חריף בצלחת, וצ'יפס שמורגש היה שנחתך ביד באהבה וטוגן ביד נאמנה. את הצ'יפס ניגבנו עם החומוס שהיה מוגש כיד המסורת עם שמן זית וטחינה. כמו כן נחתה על השולחן מנה של מקלובה דביקה עם כנפי עוף פריכות שהייתה מעולה.

 

סער סוויסה. "אני רוצה להאכיל את תושבי יהוד, זה החלום שלי"
סער סוויסה. "אני רוצה להאכיל את תושבי יהוד, זה החלום שלי"

צפו בסער. הוא כבר יסביר לכם:

 

בין 20 ל-40 שקל

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

3 תגובות

  1. האוכל באמת טוב שם אבל המחירים בשמיים ,אנחנו ביהוד לא בדיזינגוף סנטר
    אם אתה נכנס לאכול עם עוד בן אדם ארוחה בשרית בצלחת עם תוספת של אורז או קוסקוס או פירה
    אתה צריך לשלם לזוג סועדים כמעט 130 שקל זה מטורף ,הגענו פעם אחת ולא חזרנו יותר
    באמת האוכל טוב אבל אי אפשר לעמוד במחירים כאלה
    ארוחה עיסקית בצלחת כולל מנת בשר עם קוסקוס או אורז או מה שלא יהיה צריכה לעלות 35 שקל לסועד כולל שתיה סלטים וחומוס
    בגלל המחיר הגבוה הוא מפסיד מלא לקוחות שהיו רוצים לבוא ולאכול שם לפחות פעמיים בשבוע
    אם רוצה להצליח שיוריד מחירים ויראה איך פתאום יכנסו אליו מלא אנשים
    במחיר הזה רק העשירים של יהוד יכולים לאכול שם
    שיהיה בהצלחה

  2. אני קודם כל חושב שהמחיר מצדיק את האוכל! איפה תקבלו ארוחת צהריים ברמה כזו גבוה? שאוכלים בצלחת ולא בבגט או בפיתה לצורך העניין. ואיפה השירות שמקבלים ברמה הכי גבוה שיש לא צריך להיות עשיר צריך להבין את העניין שאתם מקבלים מנה מושלמת טעימה ועם החומרי גלם הכי טובים שיש.
    אני אוכל אצל סער לפחות 3 פעמיים בשבוע ואני לא עשיר בכלל.
    רק רשמתי כי ראיתי שיש תגובה לגבי המחירים.
    דרך הגב אני הרבה בתל אביב ושם המחירים הרבה יותר יקרים מהפינה של סער!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

נהיגה בלילה צילום אילוסטרציה canva (85)

מדאיג: 45% מתושבי תל אביב והמרכז נהגו תחת השפעת אלכוהול בשנה האחרונה

תפריט נגישות