- בייגלה במליחות מעודנת של אסם:
ברוח הבריאות, המשתלטת על מדפי הסופר, גם אסם מעדנת – איזו מילה נהדרת – את מוצריה ומפחיתה סוכר ומלח. השינוי מכשיר אותם לזכות במדבקה ירוקה, לפעמים על חשבון הטעם. במקרה של הבייגלה, השינוי באמת מינימלי. ציון: 8
- חלווה בטעם מלבי של אחוה:
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
מצד אחד היא בריאה ועשירה בחלבונים, מהצד האחר יש בה המון קלוריות. הנה סיבה טובה לטעום מהחלווה החדשה – הטעם הממכר שלה: מלבי עם קוקוס טבעי, שברי אגוזים ומי ורדים. קחו ביס, תתמכרו. ציון: 9.
- טונה בשמן זית במארז רביעיות של סטארקיסט:
איך לא חשבו על זה קודם – טונה בשמן הבריא מכולם, הלוא הוא הזית. התוצאה טעימה ומעודנת, הטונה רכה וממכרת, ושמן הזית עדין למדיי. אהבנו. ציון: 10.
- גריסיני קראנץ’ של מאיר בייגל:
סדרה חדשה עם שלושה טעמים – מלח, פרג ותערובת של שומשום, קצח, שום ובצל. ניסינו את הפשוט יותר, עם המלח, ואהבנו. הילדים טבלו אותם בגבינת שמנת, ונהנו אף הם. ציון: 9.
- דגני בוקר אורגניים לילדים של Nature’s Path:
כמובן שאנחנו בעד אכילת דגנים הכי בריאים לילדינו, אבל מה עושים אם הם לא אוהבים אותם? במקרה הספציפי, שלושה ילדים קיבלו צלחות עם הדגנים, שניים מהם הפסיקו אחרי ביס אחד. חבל. ציון: 5.
- אח של ביסלי בסגנון תאילנדי של אסם:
אם אי אפשר לטוס לתאילנד, נביא את תאילנד הביתה. ובכן, לא ממש. הסדרה החדשה של הביסלי אומנם שומרת על המרקם הקראנצ’י ועל מליחות ותיבול ממכרים, אבל במבחן הזמן זה לא יחזיק מעמד. תוחזר ביסלי פיצה לאלתר! ציון: 6.
- סדרת בצקים מצוננים מוכנים לאפייה של שמרית:
אנחנו סומכים על שמרית, עד כה טרם התאכזבנו. גם הסדרה החדשה מפתיעה לטובה: היא כוללת בצק עלים, פיצה, פילו ופריך לאפייה קלה, נוחה ואיכותית, ללא צורך בהפשרה ולשימוש מיידי: רק להוציא מהמקרר ולאפות. ציון: 10.
- שוקולד לבן טבעוני ואורגני של וגו:
אוהבים שוקולד, מעריצים טבעוני, מחבבים לבן – והשוקולד הזה אכן טעים, אבל כמה קלוריות, השם ישמור. לא בטוח שכל הבריאות הזו משתלמת. ציון: 7.
צילומים: יחצ, אבי ולדמן
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]