אצל עובד בכפר
מסעדת “אצל עובד בכפר” בבקעת אונו מתמחה בגריל מפנק אשר כולל חזה עוף, שניצל, פרגיות וקבב, כאשר כל הפינוק הזה מגיע אליכם בפיתה, לאפה, באגט, חמגשית או צלחת. התרשמנו כי במסעדה מציעים לסועדים חווית אוכל ייחודית בענף הבשרים והעל האש בכלל ובתחום הפרגיות בפרט, תוך מתן דגש על חדשנות, טריות, איכות ושירות מעולה ללקוחות. הסלטים הם תוצרת המקום והבשרים כולם עוברים בקרת איכות אך ורק על ידי עובד, בן למשפחת קצבים והאדם המבין ביותר באיכות של הבשר.
מנות הפרגית העסיסית, השיפודים הנדיבים בגודלם והקבב הביתי זוכים לפופולאריות מיוחדת.
שיפודיות ומסעדות על האש בבקעת אונו. אילוסטרציה canva
חטיבת אלכסנדרוני 2 , אור יהודה.