יום ראשון , אפריל 20 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / הקץ לנת"צ? בקריית אונו יבחנו את כוונותיה של שרת התחבורה

הקץ לנת"צ? בקריית אונו יבחנו את כוונותיה של שרת התחבורה

מעיריית קריית אונו נמסר כי "בעירייה הוחלט לתאם פגישה עם שרת התחבורה החדשה כדי להבין את כוונותיה לגבי נתיבי התחבורה הציבוריים". יו"ר האופוזיציה גיל מיכלס: "ראש העיר פתח לעצמו דרך נסיגה מהנת"צ בהחלטתו לפנות לשרה"

לוי אשכול קריית אונו. צילום באדיבות התושבים
לוי אשכול קריית אונו. צילום באדיבות התושבים

ביום ב' התקיימה בעיריית קריית אונו ישיבת מועצה שכונסה לבקשתו של יו"ר האופוזיציה גיל מיכלס, ובו נידונה בקשת האופוזיציה לעצור לאלתר את עבודות הנת"צ בלוי אשכול בשל "מחדלי תכנון וביצוע של הנת"צ השמאלי אשר הצליחו להוציא רבים מתושבי העיר לרחובות", כלשונם.


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


בדיון דחתה מועצת את העיר את בקשת האופוזיציה, אולם במקביל החליטה העירייה לקיים פגישה עם שרת התחבורה מירי רגב כדי "להבין את כוונותיה לגבי נתיבי התחבורה הציבוריים". נזכיר כי השרה רגב הצהירה עם כניסתה לתפקיד שרת התחבורה כי היא הנחתה לבחון מחדש את סוגית הנת"צים במספר כבישים מרכזיים כמו איילון וכביש החוף ולנהל אותם בצורה יעילה בשעות העומס.

לטענת חבר המועצה ויו"ר האופוזיציה גיל מיכלס מדובר בהזדמנות לנסיגה עבור ראש העיר. "ראש העיר לא מסכים להודות בטעות ובמחדל ודחה את הצעתנו", אומר מיכלס לאונו ניוז. "במקומה, ובניגוד להחלטה מהחודש שעבר, פתח לעצמו ראש העיר דרך נסיגה עתידית כשהעביר החלטה לפנות לשרה רגב ולבחון שוב את נושא הנת"צ לאור הצהרותיה".

"לדעתי זה צעד קטן בדרך הארוכה להביא לביטול הנת"צ השמאלי בלוי אשכול ונותן תקווה כי יש סיכוי למאבק שאנו מנהלים נגדו להצליח", הוסיף מיכלס.

מעיריית קריית אונו נמסר: "כל טענות האופוזיציה שהועלו בישיבה נדחו וכן הצעתם לסדר נדחתה.

יחד עם זאת בעירייה הוחלט לתאם פגישה עם שרת התחבורה החדשה, כדי להבין את כוונותיה לגבי נתיבי התחבורה הציבוריים.

יצוין כי המשבר התחבורתי בישראל בכלל ובגוש דן בפרט כבד, והתחבורה הציבורית היא פני העתיד, וכי בעירייה פועלים על מנת לאפשר לתושבי העיר להתנייד גם באמצעות נתיבי תחבורה ציבורית. כבר היום ניתן להגיע לתל אביב באמצעות קו 116 הישיר והמהיר ובזמן הקרוב, עם תחילת פעילות הקו האדום של הרכבת הקלה, ניתן יהיה להגיע אל תחנת שחם בקלות ובמהירות וממנה להמשיך במהירות לתל אביב".

אולי יעניין אותך גם"הרמזורים להולכי הרגל קצרים נורא, האסון מעבר לפינה"

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

עבודות בכביש. צילום אילוסטרציה canva

בשבוע הבא החל מיום א' עבודות תשתית בכביש 461

תפריט נגישות