יום שלישי , ספטמבר 16 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / בהשקעה של עשרות מיליונים: נחנך בית ספר 'הרצל' החדש ביהוד-מונוסון

בהשקעה של עשרות מיליונים: נחנך בית ספר 'הרצל' החדש ביהוד-מונוסון

היום בבוקר נחנך המבנה החדש של בית הספר המיתולוגי, במעמד מנהלת בית הספר גלית אסא ואורחים נוספים. העבודה על המבנה החדש נעשתה בהשקעה של 30 מיליוני שקלים

בית ספר הרצל החדש יהוד מונוסון. צילום עמי ארליך
בית ספר הרצל החדש יהוד מונוסון. צילום עמי ארליך

בטקס שנערך היום בהשתתפות נציגי הנהלת העיר ועיריית יהוד-מונוסון, סגן מזכ"לית הסתדרות המורים מיכאל פינטו, מנהלת בית הספר "הרצל" גלית אסא ואורחים נוספים, נחנך בית הספר "הרצל" ונקבעה בו מזוזה.

העבודה על המבנה החדש של בית הספר המיתולוגי, שהיה מראשוני בתי הספר בעיר, נעשתה בהשקעה של 30 מיליון ש"ח.

המבנה החדש של בית הספר כולל 24 כיתות, מותאם לצרכי הלמידה במאה ה-21 וכולל בתוכו את מיטב הטכנולוגיה ללמידה אפקטיבית, איכותית ובעיקר בסביבה מיטיבה ומעשירה.

בין השאר, נחנכו חללי למידה משותפים ופרטניים, כיתות חינוך מיוחד, "מייקרס" – כיתות עשיינות המעודדות עשייה עצמאית של התלמידים, חדר לאומניות הבמה, שירה ותיאטרון, חדר לאומנות פלסטית, חדר מדעים, ספרייה ועוד.

בית ספר הרצל החדש יהוד מונוסון
בית ספר הרצל החדש יהוד מונוסון. צילום: עמי ארליך

עו"ד גיל סימנהויז, מנכ"ל עיריית יהוד-מונוסון: "אני שמח על הזכות לחנוך את בית הספר "הרצל", כמו גם את אולם הספורט במתחם "היובל", אותו חנכנו אתמול בערב.

כל זאת במקביל לשורה של שיפוצים, שדרוגים והתאמות שבוצעו במהלך חופשת הקיץ במוסדות החינוך ברחבי העיר. שתהיה שנת לימודים מוצלחת לתלמידים, להורים ולצוותי החינוך".

מירי אור-גוטפריד, מנהלת אגף חינוך, נוער וספורט: "בניית מבנה חדש הוא לא רק אבן וקיר, אלא הוא גם טומן בתוכו חלום ואמונה ליצירת מקום, שניתן יהיה ללמוד בו, ליצור בו, לפתח חברויות, להעמיק ידע ולהעשיר את המחשבה ולהגשים חלומות.

בית הספר "הרצל" הוקם בתפישה חדשנית המחברת בין צורה, צבע ותוכן. בטוחני כי מנהלת בית הספר וצוותי החינוך יפיחו בבית הספר החדש נשמה ולב פועם להפעלת בית ספר בצורה המיטבית ביותר".

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

תגובה אחת

  1. חבל שאין בכתבה התייחסות לדרך הייסורים שעברו הורי ותלמדי בית הספר עד שהגיעו למצב זה ,למרות שקירות נפלו וסיכנו תלמידים ראש העיר הביאה את מהנדס העיר שטען שאין סכנה ,ההורים מצידם הביאו מהנדס שקבע שהמבנה מסוכן , ואז ראש העיר ביקשה לשלוח את הילדים ללמוד בשוהם ,רק מחאות והפגנות של ההורים מנעו ואילצו את ראש העיר לבנות תוספת לבית הספר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

קולנוע

יום הקולנוע הישראלי חוזר ביום רביעי: אילו סרטים יוקרנו ב-10 ש”ח?

תפריט נגישות