יום שני , נובמבר 25 2024
דף הבית / חדשות חמות / סביח פרישמן – קריית אונו

סביח פרישמן – קריית אונו

לא משנה מאיזה מוצא אנחנו, כמעט כולנו אוהבים סביח...  אותה פיתה טרייה עם חציל מטוגן, ביצה קשה, עמבה, סלט ירקות וטחינה מעל, שהופכת את המנה למבוקשת ביותר. לא מאמינים?!  שאלנו  את הבעלים של סביח פרישמן, בקריית אונו, איך הקסם הזה עובד...

סביח פרישמן קריית אונו

‘משרד הבריאות קובע, כי הסביח בפרישמן ממכר’
“רשת סביח פרישמן, החלה ברחוב פרישמן בתל אביב, ושם גם סניף הדגל ויש סניפים נוספים גם  ברמת החייל, וברמת גן, כך אומר שירן זוהר, אחד מהשותפים שמודה: “אני מאוד אוהב אוכל , תמיד אהבתי את המטבח, ואני גם מבשל ומקפיד להשאיר אחרי את המטבח והשיש מסודרים…”.


רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


הסניף הוא בזכיינות ונפתח רק לפני שלושה חודשים בערך, זוהר( 40) שנולד גדל וחי בקריית אונו מספר: “אני נשוי, אב לשני ילדים ובכלל הגעתי מתחום עיסוק אחר לגמרי- של משאבות מים, אך בשל המשיכה לתחום הקולינארי, החלטתי להקים עסק בתחום המזון”.

שעת הצהרים, בדרך כלל שעת השיא, אל סביח פרישמן  מגיעים הורים, המעוניינים לאכול ולהאכיל את ילדיהם במנות מזינות וטריות. מגיעים לכאן גם עובדים מהמשרדים הסמוכים, ועבור כולם יש גם פינת ישיבה מיוחדת, כדי לאכול בניחותא. לכל מי שמקפיד עם בריאותו, יש גם פיתות ללא גלוטן וגם מחיטה מלאה, כדי להשקיט בעיקר את המצפון…
פרישמן סביח קרית אונו

מה מציעים לאכול בסביח פרישמן?
“האוכל כאן מוגדר כישראלי. לבד מסביח, ששייך לעדה העיראקית, יש לנו גם פלאפל מעולה, חומוס-פול, חומוס גרגרים, מרקים שמשתנים על בסיס יומי, אותם מבשל באהבה, אביו של השותף שלי, מרקו מלכה. מדובר במרקים עם טעם של בית, כמו שעועית, עדשים, אפונה, ירקות וחיררה, מרק שעשה עלייה ממרוקו, וכולל קטניות המבושלות עם מעט לימון, בסוף הבישול. יש לנו מנת חומוס פיטריות ,סלט עם בולגרית בצלחת, ויש גם קינוחים, למי שלא יכול לוותר על המתוק. המקום שלנו קיבל את הכשר הרבנות המקומית וגם הכשר של חתם סופר”.
פרישמן סביח קרית אונו
איך היה להתניע את העסק?
“אנחנו זכיינים ומקבלים מהרשת את כל המצרכים הדרושים לנו, אנו מכינים כאן הכל טרי במקום. כמובן שכל התחלה קשה, לדעתי, היינו כאן שעות רבות וזה היה שינוי אבל אני אוהב להתנסות בדברים חדשים ועבודה קשה אינה מפחידה אותנו…תגברנו את צוות העובדים, ועם הזמן השתפשפנו וגם עשינו חלוקת תפקידים בינינו”.

מה המנה המבוקשת ביותר בימים אלו?
“הכל הולך, סביח במיוחד, ויש כאלה שמעדיפים את הפלאפל. יש ביקוש רב למרקים, שמשתנים בכל יום, במיוחד בימים הקרים של עונת החורף”.
פרישמן סביח קרית אונו

מה אתה אוהב מיוחד בעבודה זו?
“מגיעים אלינו כל מיני לקוחות, ואני שמח לשמוע שיש אנשים שכבר מגיעים במיוחד לכאן, שהפכו כבר ללקוחות קבועים- ‘התמכרו’…וכיף לשמוע את זה”.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

נסיעה בגשם. צילום אילוסטרציה canva

גשם, רוחות, וטמפרטורות נמוכות: הלילה צפוי שיא הקור מאז החורף שעבר

תפריט נגישות