מעולם הפיננסים לעולם החיות. דירקטוריון הספארי אישר את מינויו של דורון כהן למנכ"ל הספארי החדש.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
כהן, מחליף בתפקיד את זיו איילון שכיהן כממלא מקום מנכ"ל הספארי, לאחר שאורן בן יוסף פרש מתפקידו לאחר 4 שנים בתפקיד.
כהן (בן 56), נשוי ואב ל-3, המתגורר בגני תקווה, כיהן במהלך 19 השנים האחרונות במגוון תפקידים ניהוליים בכירים בקבוצת רוטשילד בישראל, כאשר בשש השנים הארונות שימש כמנכ"ל הקבוצה.
לפני השתלבותו בקבוצת רוטשילד כיהן כמנכ"ל החברות: מגדל גמל פלטינום בע"מ והראל גמל בע"מ.
רועי ברזילי יו"ר דירקטוריון הספארי: "כהן מביא עימו ניסיון ניהולי רב והישגים מוכחים. אני משוכנע כי יוכל לתרום מניסיונו הניהולי העשיר ולהצעיד את הספארי קדימה, תוך התמודדות עם מכלול האתגרים העומדים בפנינו.
מנכ"ל הספארי הנכנס דורון כהן: "זוהי זכות גדולה עבורי לעבוד במקום מופלא כמו הספארי אחרי שנים רבות בתחום הפיננסיים. במיוחד בתקופה זו בימים המורכבים והקשים שאנחנו חווים לספארי יש יכולת ריפוי משמעותית. הספארי הוא מקום המאחד אהבת בעלי חיים ואהבת הטבע ואין סביבת עבודה יותר משמחת עבורי".
אולי יעניין אותך גם: מיחזור וייצור אשפה: מיהן השיאניות בבקעת אונו?
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
בהצלחה לדורון כהן
בתקוה שתפעיל חיים חדשים ופעילות ענפה לספארי הנושק לביתנו בשכונה עלה והצלח. הוא