הבוקר (ד') התכנסו תלמידי ומורי חטיבת הראשונים בגני תקווה לטקס זיכרון מצמרר לזכר שירי ביבס וילדיה, אריאל וכפיר ז"ל, שנחטפו ונרצחו בידי ארגון הטרור חמאס ב-7 באוקטובר 2023. שלושתם הובאו היום למנוחות בישראל, ולזכרם נערך טקס בחטיבה, בהשתתפות התלמידים והצוות החינוכי. שמותיהם הוקרנו על גבי המסכים העירוניים ברחבי העיר כאות הזדהות עם המשפחה וכאבה.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
במהלך הטקס נשאו המשתתפים דברי הספד, הביעו תנחומים בפני ירדן ביבס ובני המשפחה האבלים, וקראו לשחרור כלל החטופות והחטופים שעדיין מוחזקים בשבי חמאס בעזה. לסיום, הופרחו בלונים כתומים, צהובים ושחורים – כסמל לזיכרון, לתקווה ולדרישה להחזרת כל החטופות והחטופים הביתה.
מנהלת חטיבת הראשונים, עינת לביא, פתחה את הטקס ואמרה: "הכאב והאובדן של ירדן והמשפחה כולה הם עצומים, וברגעים כאלה אנחנו יכולים למצוא נחמה רק ב'ביחד'. אנו מזדהים עם צער המשפחה ביום לאומי קשה וכואב. ההתכנסות המשותפת נועדה לומר לירדן ולמשפחתו – אנחנו כאן, אתם לא לבד, ולא נשכח את שירי, אריאל וכפיר. אני גאה בתלמידי החטיבה שלנו שמתמודדים, תומכים, ונמצאים זה לצד זה בתקופה המורכבת הזו."
ראש עיריית גני תקווה, ליזי דלריצ’ה, הוסיפה: "אין מילים שיכולות לתאר את הכאב, ואין דרך להכיל את גודל הטרגדיה. שירי וילדיה, אריאל וכפיר, נחטפו ונרצחו באכזריות נוראית. אנחנו כאן כדי לזכור, לחבק את ירדן והמשפחה, ולזעוק את זעקתם של החטופות והחטופים, שנמצאים בסכנת חיים מיידית וזמנם הולך ואוזל. אסור לנו לשכוח, אסור לנו לוותר, ואסור להפסיק לדרוש את חזרתם של כולם – עכשיו."
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]