יום שישי , אוגוסט 15 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / מחווה מרגשת בגני תקווה ליום הולדתו ה-21 של החטוף נמרוד כהן

מחווה מרגשת בגני תקווה ליום הולדתו ה-21 של החטוף נמרוד כהן

אתמול ציין החטוף נמרוד כהן את יום הולדתו ה-21, השני שלו בשבי. ברחבי הארץ, במסגרת מיזם "המנה של נמרוד", רבים עצרו לרגע כדי לזכור אותו. גם במגדלי הים התיכון בגני תקווה, התגייסו הדיירים למחווה של אהבה וסולידריות. הדיירת ורדה רם: "קניתי שתי עוגות באהבה, בדאגה ובהרבה עצב"

"המנה של נמרוד" במגדלי הים התיכון גני תקווה: צילום: דנה רוזנבלט מולדבסקי, מגדלי הים התיכון
"המנה של נמרוד" במגדלי הים התיכון גני תקווה: צילום: דנה רוזנבלט מולדבסקי, מגדלי הים התיכון

אתמול, ביום שבו ציין החטוף נמרוד כהן את יום הולדתו ה-21 – השני שלו בשבי חמאס – התגייסו גם דיירי מגדלי הים התיכון בגני תקווה למיזם הארצי המרגש "המנה של נמרוד". במחווה של סולידריות ותקווה, הם עצרו את שגרת יומם, רכשו את המנה האהובה עליו, דיברו עליו, ושלחו חיבוק חם למשפחתו: ויקי, יהודה, יותם ורומי.

הפרויקט המרגש, שהתקיים ברחבי הארץ, קורא לציבור להזמין את המנה שנמרוד כל כך אוהב – עוגת ביסקוויטים – ובכך לזכור, להזכיר ולא לשכוח אותו ואת כל החטופים ולו לרגע אחד.

"המנה של נמרוד" במגדלי הים התיכון גני תקווה: צילום: דנה רוזנבלט מולדבסקי, מגדלי הים התיכון
"המנה של נמרוד" במגדלי הים התיכון גני תקווה: צילום: דנה רוזנבלט מולדבסקי, מגדלי הים התיכון

בבית הקפה של מגדלי הים התיכון בגני תקווה, האווירה הייתה טעונה ברגש. דיירים, בני משפחות ואורחים נענו ליוזמה, רכשו את המנות, קראו על נמרוד ושוחחו עליו. זו הייתה עצירה משמעותית בתוך השגרה, רגע קהילתי שנועד להזכיר לכולם: אסור לנו לשכוח.

אחת הדיירות, ורדה רם, שהגיעה במיוחד כדי לקחת חלק, שיתפה ברגשותיה: "קניתי שתי עוגות ביסקוויטים עבור נמרוד. עשיתי את זה באהבה, בדאגה ובהרבה עצב. אני מקווה שזה יקל ולו במעט על המשפחה ועל כל מי שמכיר אותו. כולנו מאחלים שכל החטופים יחזרו לשלום במהרה, בריאים בגופם ובנפשם, ושיזכו כולם לחגוג את יום ההולדת הקרוב בביתם, מוקפים בטוב ובאהבה".

649 ימים של ציפייה ותפילה מתמשכת לשובם של כולם – הביתה, כמה שיותר מהר.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

הרב דין חיים שרון שליח חב"ד לנוער של בית חב"ד קריית אונו. צילום פרטי

פרשת "עקב": כשנראה שאין יותר לאן לרדת – מגלים שיש לאן לעלות

תפריט נגישות