יום שני , נובמבר 25 2024
דף הבית / המומחים שלנו / השפית חגית יוסף מציגה – צלעות טלה בתיבול מיוחד

השפית חגית יוסף מציגה – צלעות טלה בתיבול מיוחד

מהמטבח של שפית חגית יוסף - מתכון עשיר לערב חג שני - צלעות טלה שיגרמו לאורחים שלכם ללקק את האצבעות.

שפית חגית יוסף

החג השני של פסח כבר מעבר לדלת והמארחים נדרשים להמציא את עצמם מחדש. השפית חגית יוסף עוזרת לנו לעשות זאת עם מתכון מושלם לצלעות טלה בתיבול מיוחד.

מצרכים

קילו צלעות טלה טרי
4 בצלים
10 שזיפים
5 משמשים
5 תאנים
וצימוקים
מקל קינמון
כף גריל עוף
כף פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
4 כפות סילאן

אופן ההכנה – 


רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


חגית יוסף

את הצלעות צולים על אש גבוהה מספר דקות מכל צד.
לאחר מכן, נוסיף את הבצל ונטגן עוד מספר דקות.
כשהבצל מזהיב מוסיפים את הפירות היבשים, התבלינים והסילאן,
מוסיפים כוס מים וממתינים לרתיחה.
לאחר מכן מכניסים לתנור ב – 200 מעלות למשך שעה.

בתאבון וחג שמח
השפית חגית יוסף.

לעמוד הפייסבוק – www.facebook.com
טלפון – חגית יוסף – שפית בישול בריא
נייד 050-9027456
לאתר לחצו כאן! 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

תיכון מקיף יהוד. צילום אונו ניוז

עקב חוסר המיגון בבית הספר: הורי מקיף יהוד השביתו את הלימודים הבוקר לשעה

תפריט נגישות