החג השני של פסח כבר מעבר לדלת והמארחים נדרשים להמציא את עצמם מחדש. השפית חגית יוסף עוזרת לנו לעשות זאת עם מתכון מושלם לצלעות טלה בתיבול מיוחד.
מצרכים
קילו צלעות טלה טרי |
4 בצלים |
10 שזיפים |
5 משמשים |
5 תאנים |
וצימוקים |
מקל קינמון |
כף גריל עוף |
כף פפריקה |
פלפל שחור גרוס |
מלח |
4 כפות סילאן |
אופן ההכנה –
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
את הצלעות צולים על אש גבוהה מספר דקות מכל צד.
לאחר מכן, נוסיף את הבצל ונטגן עוד מספר דקות.
כשהבצל מזהיב מוסיפים את הפירות היבשים, התבלינים והסילאן,
מוסיפים כוס מים וממתינים לרתיחה.
לאחר מכן מכניסים לתנור ב – 200 מעלות למשך שעה.
בתאבון וחג שמח
השפית חגית יוסף.
לעמוד הפייסבוק – www.facebook.com
טלפון – חגית יוסף – שפית בישול בריא
נייד 050-9027456
לאתר לחצו כאן!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]