בשנים האחרונות אנו רואים בטקסי הרמת כוסית בחברות, או בהדלקת נרות משפחתית, לצד מאכלי החג עתירי הקלוריות מוגשים גם פלטות פירות או ירקות חתוכים.
דיאטנים ומאמני תזונה רבים ממליצים באופן גורף, לשלב פירות וירקות בשולחן הכיבוד ומומלץ לטעום מהם לפני שאר המטעמים.
הסיבה: ככל שתאכלו יותר פירות תחילה, תצרכו פחות קלוריות “מזיקות” הנמצאות במאכלי החג.
ידוע שצריכת פירות מבוקרת, מחזקת את המערכת החיסונית, עוזרת למערכת העיכול וחילוף החומרים בגוף ומקלה על תופעת צרבת המלווה אכילת מאכלים מטוגנים.
השנה במיוחד, ניתן למצוא פירות שנחשבים “קייציים” באופן מסורתי (כגון: מלון, אבטיח, מנגו , ענבים ועוד..) ולהנות מהם גם בחורף.
באתר של צלחת הפירות של אבא, יש לכם אפשרות להנות ממגשי פירות טריים ומגוונים, שמגיעים עד אליכם.
להזמנות : www.zalahat.co.il | או לשליחת הודעה בוואטאפ לחצו כאן
חג שמח ובריא לכולם.