מסעדת דונר
מסעדת דונר ביהוד מציגה בשרים מגוונים אבל אם כבר הגעתם אליה לכו על הדונר הטורקי, שבגירסתו המסורתית בנוי משכבות של בשר עגל טחון, נתחי בשר פרוסים על מצע חתיכות שומן כבש. יש לציין כי בהרבה מקומות תזכו לקבל גם דונר על-בסיס בשר טחון בלבד אבל לצד השווארמה שיש ב”דונר” שביהוד, תמצאו גם שיפוד של דונר קבב, שגם בשבילו שווה לעשות הזמנה לשולחן במקום.
הדונר עשוי מבשר כבש ועגל טחון, כאשר התיבול שלו יאפשר לכם לחוש היטב בטעמי הבשר של המנה המרשימה הזאת.
שיפודיות ומסעדות על האש בבקעת אונו. אילוסטרציה canva
אברהם גירון 20, יהוד-מונוסון