יום חמישי , יולי 31 2025

מסעדת דונר ביהוד מציגה בשרים מגוונים אבל אם כבר הגעתם אליה לכו על הדונר הטורקי, שבגירסתו המסורתית בנוי משכבות של בשר עגל טחון, נתחי בשר פרוסים על מצע חתיכות שומן כבש. יש לציין כי בהרבה מקומות תזכו לקבל גם דונר על-בסיס בשר טחון בלבד אבל לצד השווארמה שיש ב"דונר" שביהוד, תמצאו גם שיפוד של דונר קבב, שגם בשבילו שווה לעשות הזמנה לשולחן במקום.

הדונר עשוי מבשר כבש ועגל טחון, כאשר התיבול שלו יאפשר לכם לחוש היטב בטעמי הבשר של המנה המרשימה הזאת.

אברהם גירון 20, יהוד-מונוסון

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

תפריט נגישות