אין כמו להתחיל את השנה עם עסק חדש! תכירו את ‘שיפודי הבקעה’, מקום שיעורר את בלוטות הרוק מיידית, כשריח השיפודים יגיע לאפכם.
אם אתם רעבים, או סתם מתחשק לכם לנגוס באיזה סטיק אנטריקוט, אתם מוזמנים להגיע לכאן, או להזמין טלפונית- הכל טרי ונעשה במקום, בכשרות הרבנות קריית אונו
ב’שיפודי הבקעה’, הקירות צבועים בשחור אדום, ושער בלונים באותם הצבעים בדיוק, מקדם את הבאים. בפנים בר סלטים מימין, עם חמוצים , כמו זיתים, מלפפון חמוץ, וגם עם ‘טורשי’– חמוצים בסגנון עיראקי בעלי גוון צהבהב וכמובן עמבה. ממול בעמדת הגריל , סלט ירקות קצוץ טרי ,בצל עם סומאק חמצמץ, פטרוזיליה קצוצה, חצילים במיונז וסחוג למי שאוהב חריף. ומי שמזמין יכול לקבל גם צ’יפס ,ועגבניות ובצל על האש.
פגשנו את היזם, ניסן שמריהו, לשיחה קצרה, וגילינו שלמרות גילו הצעיר, יש לו ניסיון רב בעסקי הבשר וגם בניהול עסקי. “אני אוהב בשר! יש לי הרגשה כיפית, שהצלחתי יחד עם משפחתי, להקים את העסק הזה תוך פרק זמן קצר”, אומר ניסן בתחילת השיחה ומרחיב: “אני בא מהתחום המסעדנות באור יהודה, וכאן זיהינו הזדמנות עסקית טובה לפתוח בקריית אונו”.
כמה זמן לקח מהרגע שהרעיון עלה ועד ש’שיפודי הבקעה’ נפתח בפועל?
“האמת זה קרה ממש מהר.. הרעיון היה לי בראשי כארבעה חודשים, ולפני כחודשיים גילינו את המקום הזה והחלטנו לקחת.. ואני ממש שמח על כך. הזמן עף לי כאן מהר. כיף לי כאן, בערב מגיעים לכאן מלא צעירים “.
מה יש לכם להציע לאכול בשיפודי הבקעה?
“יש כאן הכל! מקבב מספר 1, שאנחנו מכינים בעצמנו ,יש פרגיות, כבד, לבבות , אנטריקוט, כנפיים, נקניקיות מרגז, שקדי עגל ובתכנון גם כבד אווז, ויש גם מאכלים מבית אמא כמו קובה ואורז….אפשר לקבל את הכל בפיתה או בלאפה ולמי שרוצה נגיש בצלחת, יש כאן כמה שולחנות שאפשר לשבת ולאכול, וגם בפנים כמה כסאות בר”.
ובנימה אישית, מה אתה הכי אוהב לאכול?
“אני אוהב אנטריקוט, ובימי שישי לא מוותר על המאכלים של אמא שלי.. באמצע השבוע אוכל פסטות ושניצל, ואם אני כאן בעסק, אני אוכל בטוח איזה שיפוד”.
מה קורה עם הזמנות למקומות עבודה או לאנשים עסוקים שאין להם זמן להגיע אליכם ?
“יש לנו מערך שליחויות גם למקומות עבודה- רק צריך להתקשר ונגיע במהירות האפשרית”.