יום רביעי , פברואר 12 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / כביש 461 נפתח לתנועה לשני הכיוונים

כביש 461 נפתח לתנועה לשני הכיוונים

כלל הצירים נפתחו לתנועה

מבזק-משטרה-אונו-ניוז (1)
צילום אילוסטרציה canva

ממשטרת ישראל נמסר: "משטרת ישראל פעלה בכוחות מתוגברים, החל משעות הבוקר במאמץ לשמור על הסדר הציבורי לאור הפגנה בלתי חוקית, מחוץ לבסיס צה"ל, תל השומר. מפגינים שהגיעו למקום, התעמתו עם השוטרים תוך אלימות, השלכת חפצים, ניסיונות לפרוץ חסימות. חלק מפירי הסדר צעקו קריאות נאצה לעבר השוטרים- 'נאצים', 'מחבלים'.


רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


קציני משטרה הכריזו על הפגנה בלתי חוקית טרם הפעלה ושימוש באמצעים. חרף האזהרות, המפגינים לא נשמעו להוראות השוטרים והמשיכו בהפרות הסדר תוך אלימות, פגיעה בתשתיות, ניסיונות פגיעה בפרשים באמצעות השלכת בקבוקים ואבנים. המשטרה נאלצה להשתמש בכוח והפעילה פרשים לפינוי ופיזור מפירי הסדר.

כלל הצירים נפתחו לתנועה.

משטרת ישראל רואה בזכות המחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית ומאפשרת מחאות כל עוד הן מתקיימות במסגרת החוק , יחד עם זאת המשטרה לא תאפשר הפרות סדר מכל סוג או פגיעה בחופש התנועה וכל התנהגות העלולה לסכן את שלומו של הציבור".

אולי יעניין אותך גם:

צפי לשיבושים וחסימות כבישים: הפגנות צפויות גם בחמישי מול לשכת הגיוס

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

ישיבת מועצה גני תקווה. צילום אילוסטרציה canva

בקשת הלוואה של 2 מיליון ש"ח – הערב ישיבת מועצה בגני תקווה

תפריט נגישות