יום חמישי , דצמבר 19 2024
דף הבית / חדשות בעסקים ומבצעים בבקעת אונו / לה ריספקט: אכלנו ונשבינו בקסם הקולינרי החדש שנפתח בסביון

לה ריספקט: אכלנו ונשבינו בקסם הקולינרי החדש שנפתח בסביון

לה ריספקט - הביסטרו החדש שסחף אותנו לעולם של טעמים ואווירה: ברגע שהגענו ל-לה ריספקט, ידענו שמצפה לנו חוויה שונה מכל מה שהכרנו. הכניסה למבנה היפהפה בסביון, שמעוצב בניחוח פריזאי ומוקפד עד לפרט האחרון, הכניסה אותנו לאווירה יוקרתית, חמה ומזמינה. עכשיו הגיע גם התור שלכם ליהנות מכל הטוב הזה

ביסטרו לה ריספקט צילום:אונו ניוז
ביסטרו לה ריספקט צילום:אונו ניוז

השף, דורון קרפנטר, הוא האיש שמוביל את המסע הקולינרי של לה ריספקט סביון.

הוא מביא איתו שנים של ניסיון מהמטבח הצרפתי העילי בפריז.

אחרי שחזר לישראל, הוא הצליח לשלב בין הסטנדרטים הגבוהים של המטבח העולמי לבין הטעמים והפתיחות של הקהל המקומי.

כשהוא מספר על התקופה שבה חזר לארץ במהלך המלחמה והכין ארוחות לחיילים, נוצר חיבור אמיתי לישראליות.

את החיבור הזה הוא מביא גם לצלחת – עם מנות שמשלבות בין עידון ותחכום לטעמים שמרגישים גן עדן.

השף דורון קרפנטר צילום: positive momentum(רוני עובד)
השף דורון קרפנטר צילום: positive momentum(רוני עובד)

 

קונספט של הפתעה: מסע של שבע מנות

התיישבנו ליד השולחן והמסע החל. כל מנה היא עולם בפני עצמו – לא רק מבחינת הטעם, אלא גם מבחינת ההגשה.

“הרעיון הוא שכל ארוחה תהיה ייחודית,” מספר השף. “אנחנו רוצים שכל ביקור יהיה הרפתקה חדשה”.

ביסטרו לה ריספקט, קרפצ’יו פילה בקר אנדיב מנגו ונבטי חמניה צילום: לה ריספקט
ביסטרו לה ריספקט, קרפצ’יו פילה בקר אנדיב מנגו ונבטי חמניה צילום: לה ריספקט

ואכן, כל אחת משבע המנות היא חוויה – מתפריט שמשתנה לפי ההשראה של היום ועד למטבח הפתוח, שמוסיף לחוויה האישית והמיוחדת.

לדוגמה, בתפריט ארוחת שף תוכלו ליהנות מיצירות כמו סיגר דניס על מצע סרריצ’ה ועירית קצוצה, פאניפורי פטה כבד קוניאק על ריבת בצל מעושנת, חזה אווז צרוב על קרם אפונה ועד לברק על קרם ארטישוק וסליקורניה מוקפצת.

ביסטרו לה ריספקט, סיגר דניס על מצע סרדיצ’ה ועירית קצוצה צילום: לה ריספקט
ביסטרו לה ריספקט, סיגר דניס על מצע סרדיצ’ה ועירית קצוצה צילום: לה ריספקט

בנוסף, אחד הדברים שמייחדים את לה ריספקט הוא המגוון המרשים של התפריטים, שמעניקים לכל סועד חוויה ייחודית המותאמת לטעם האישי שלו.

לדוגמה, תפריט יווני מלא במנות ים-תיכוניות אותנטיות שמרגישות כמו חופשה ביוון או תפריט בשרים מעושנים שכולו חגיגה לאוהבי הבשר, עם מנות שמשלבות טכניקות עישון ייחודיות וטעמים עמוקים.

ביסטרו לה ריספקט, סביצ’ה אנטיאס אבוקדו אשכולית עשבי תיבול וגרידת לימון צילום: לה ריספקט
ביסטרו לה ריספקט, סביצ’ה אנטיאס אבוקדו אשכולית עשבי תיבול וגרידת לימון צילום: לה ריספקט
ביסטרו לה ריספקט, חזה אווז צרוב על קרם אפונה ותפוז דם, פסטו נענע ושקדים צילום: לה ריספקט
ביסטרו לה ריספקט, חזה אווז צרוב על קרם אפונה ותפוז דם, פסטו נענע ושקדים צילום: לה ריספקט

 

אווירה שלא תשכחו

האוכל הוא רק חלק מהקסם. העיצוב האלגנטי, המוזיקה שמשתנה בהתאם לאווירה, והשירות שמתמקד בפרטים הקטנים, כולם משתלבים יחד ליצירת ערב בלתי נשכח.

מחיר לתמורה? מושלם. בסכום של כ-400 ₪ לסועד תקבלו חוויה שקשה למצוא כמותה בישראל – סעודת שף יוקרתית בת שבע מנות שממשיכה להדהד גם הרבה אחרי שסיימתם לאכול.

יש לציין כי ”לה ריספקט” גם מארחת ערבים סגורים לקבוצות של 16 עד 30 איש, לכן זו הזדמנות מושלמת לאירוע אינטימי ויוקרתי, שבו תוכלו ליהנות ממטעמים מופלאים, שירות מוקפד ואווירה קסומה.

לשריין מקום – חובה!

המקום פועל בהזמנה מראש בלבד, וכבר עכשיו הביקוש גבוה. בין אם אתם מחפשים דייט זוגי יוקרתי, מקום מיוחד לאירוע קטן, או סתם ערב מפנק, לה ריספקט מחכה לכם.

אז אם אתם אוהבים אוכל טוב ואווירה מושלמת – זה המקום בשבילכם. הזמינו מקום ותגלו איך מקום אחד יכול להפוך לערב שלא תרצו לשכוח.

המקום כשר בהשגחת הרבנות.

כתובת:  השקמה 1, סביון (מתחם G)- לניווט לחצו כאן 

טלפון להזמנות:  077-9386145 

לשליחת וואטסאפ לחצו כאן 

אינסטגרם

פייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

לוחמי האש השתלטו על הבעירה לפני שהגיעה לקו הבתים. צילום: דוברות כבאות והצלה

שריפת ענק ביהוד-מונוסון: מכוניות ומחסנים עלו באש

תפריט נגישות