הלילה היה עמוס במיוחד עבור שוטרי תחנת מסובים, שנאלצו להתמודד עם רצף אירועי גניבה ברחבי בקעת אונו. פעילות נחושה ותגובה מהירה של כוחות השיטור הובילה למעצרם של שני חשודים ולתפיסת ציוד פריצה.
במוקד המשטרה התקבל הלילה דיווח על חשד לגניבת קטנוע מרח' אוריה ביישוב סביון.
שוטרי הסיור של משטרת מסובים הגיעו במהירות למקום ובמהלך הסריקות איתרו את האופנוע שנגנב, ברח' ביאליק ביהוד מונוסון. חשוד רכוב על קורקינט שעל פי החשד ניסה להימלט התנגש במשאית.
השוטרים עצרו את החשוד, בן 21, תושב קריית אונו והוא פונה במצב קל עפ"י גורמי רפואה לקבלת טיפול רפואי. לדברי המשטרה ברשות החשוד נתפס תיק עם כובע גרב, שני זוגות של כפפות, מחבר סורק למחשב רכב ומפתחות.
עוד באותו הלילה, לפנות בוקר, התקבל דיווח נוסף על גניבת רכב מרחוב ליבנה באור יהודה. בסריקות שנערכו אותר הרכב בשוליים בכביש 4, סמוך למחלף אלוף שדה. השוטרים עצרו את החשוד שוהה בלתי חוקי, בן 28, תושב שטחים. ברשות החשוד נתפסו זוג כפפות ומפתח אוניברסלי.

ממשטרת ישראל נמסר: "החשודים הובאו לחקירה בתחנת המשטרה שבסיומה נכלאו. הבוקר בימ"ש השלום בת"א האריך את מעצר החשוד (21) עד 25/12/25 ומעצר החשוד (28) עד 28/12/25.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
אונו News 


