יום שישי , מרץ 14 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / החיילת שקבלה אות הצטיינות מיוחד

החיילת שקבלה אות הצטיינות מיוחד

הכירו את הדר ג'רבי, בת 21 מאור יהודה, קצינת חמ"ל תצפיות במצודת יהודה ומצטיינת מפקד מערך הגנת הגבולות, תא"ל אמיר אבשטין 

הדר ג'רבי חיילת מצטיינת
הדר ג'רבי חיילת מצטיינת

אמנם בתחילה, הדר התגייסה עם מוטיבציה ירודה לתפקיד אך בעקבות התהליך בו קבלה על עצמה אחריות וחל בה תהליך של התבגרות ועצמאות, הובילו אותה לעשייה משמעותית ורצון לצאת לקצונה על מנת להנחיל לחיילות נוספות את חשיבות התפקיד.


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


הדר למדה במסלול מיוחד בלימודיה התיכוניים, שם שמו דגש על פיתוח ערכי ומנהיגותי מעבר ללימוד המקצועי. הדר משתפת: "חשוב לי שהחיילות שלי יתפתחו לא רק ברמה המקצועית אלא גם ברמה האישית, כפי שחונכתי בביה"ס". היא מוסיפה: "אחת החיילות שלי יצאה לקורס קצינים ובימים אלו היא מסיימת את ההשלמה ויוצאת לפקד על חיילות. חשוב גם לה להנחיל בהן את חשיבות התפקיד ואת הערכים שהיא דוגלת בהם״.

הדר מסכמת: ״החמ"ל הפך מחיילות שלא רצו להגיע לשם לבנות שאוהבות את התפקיד שלהן ורק רוצות להישאר. זאת הרגשה מדהימה לראות איך החיילות שלי פורחות, ורוצות לתרום כמה  שיותר למערכת״.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

הרכב שנגנב מקריית אונו. צילום: דוברות המשטרה

שב"ח בן 18 נעצר בחשד לגניבת רכב בקריית אונו

תפריט נגישות