“את המתכון הזה לעוגיות רוסקס מתוקות”, מסביר שלמה ונטורה, “נהגנו לאכול בכל חג שבועות בביקורים אצל סבתיקה ומאז ועד היום נשאר טעם הילדות האהוב”.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
רוסקס – לחמניות מתוקות לחג השבועות
מרכיבים:
200 גרם מרגרינה או חמאה
1 ק”ג קמח
50 גרם שמרים (לחים)
1+1/2 כוס חלב
1 כוס מיץ
1+1/2 כפית אנסון (כוכב אניס טחון)
3 ביצים
לזיגוג:
שומשום
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
לשים יחד את כל המרכיבים עד ליצירת בצק אחיד ורך.
מניחים למנוחה 10 דקות.
קורצים ללחמניות עגולות.
מורחים בחלמון מעורבב עם מעט חלב ואופים עד להשחמה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]