יהוד-מונוסון הצטרפה למיזם הקורקינטים השיתופיים של חברת WIND בבקעת אונו וביום חמישי האחרון החל המיזם לפעול בעיר. 55 קורקינטים הוצבו ב-11 נקודות בעיר – רחבת מנהלת מונוסון, מרכז מסחרי מונוסון, דרך משה דיין – קניון צד מערבי, דרך העצמאות / צומת יהוד מערב– תחנה 31334, דרך העצמאות / סעדיה חתוכה – תחנה 31336, צומת יהוד מרכז – רחוב ויצמן מדרכה מערבית, שבזי / מוהליבר – חניון עירוני, אלטלף/ שבזי – רחבה מול מוסך יונדאי, אלטלף / מתחם ביג, צה”ל / רמז ומוצקין מנחם בגין.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
כיום קיים שירות השכרת הקורקינטים החשמליים בשלושה יישובים נוספים בבקעת אונו – בקריית אונו, גבעת שמואל וגני תקווה. מטרת המיזם היא צמצום השימוש ברכב הפרטי בעיר על ידי עידוד השימוש במערכי תחבורה ציבוריים ושיתופיים.
מעיריית יהוד-מונוסון נמסר כי פריסת הכלים ביהוד-מונוסון נעשתה בהתאם למסמך העירוני “מתן הרשאה לשימוש במרחב הציבורי”, שפורסם באתר העירייה עבור כלל החברות שפועלות בתחום. המסמך מציג את תנאי העירייה להפעלת המערך ובהם יש איסור על הצבת כלים או סיום נסיעה 50 מטר ממוסדות חינוך וגינות עירוניות, חסימה של רחובות וכן העמדת ערבות ביצוע. הראשונה שהחליטה לממש את מתן ההרשאה היא חברת WIND ובעירייה מקווים כי חברות נוספות יחליטו לממש את מתן ההרשאה. לאחר כחודש ולאחר בדיקה לגבי האופן שבו פועל השירות תהיה אפשרות לחברה להוסיף כלים לשירות בעיר ולהגיע עד 100 כלים בסך הכל. במסגרת הפעלת המערך תקבל העירייה דוחות שימוש ומהם היא תוכל לייצר מפת צרכים לשבילי אופניים נדרשים בעיר.
השימוש בכלים הוא למחזיקי רישיון נהיגה בלבד והם נדרשים לצלמו בעת ההרשמה לשירות. שימוש בקורקינט יעלה שקל אחד לכל דקת שימוש ללא עמלת פתיחת כלי. יש להתקין את האפליקציה של החברה ולמלא את הפרטים. באפליקציה ניתן לראות את המיקומים של הקורקינטים באיזור ולפתוח את הכלי הרצוי לשימוש.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
מה עומד מאחורי הרעיון הזה? להראות שאנחנו מתקדמים מחשבתית ועל הדרך לגרום לילדים ללחוץ על ההורים. תודה.
חסרות צרות בכבישים של יהוד? מי צריך את הצרה הזו?