שבת , יולי 4 2020
דף הבית / מדורים / אוכל ומסעדות / אונו NEWS בדק ומצא: אלה הקצביות הכי טובות בבקעת אונו לשנת 2020

אונו NEWS בדק ומצא: אלה הקצביות הכי טובות בבקעת אונו לשנת 2020

יצאנו לבדוק ולהמליץ על הקצביות המובחרות בבקעת אונו, אספנו עבורכם את המעדניות המוכרות את הבשר המשובח ביותר יחד עם המלצות וטיפים של מומחים לבשר.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "אונו ניוז" info@ononews.co.il


לבחור את הקצביות הכי טובות היתה משימה לא פשוטה, במיוחד למי שאוהבים בשר. חברי מערכת אונו ניוז, טעמו את נתחי הבשר המובחרים, שמעו על אופן הטיפול של הבשר, קיבלו טיפים וסודות מהיכן מגיע הבשר הטוב ביותר ובעיקר נהנו לפגוש מומחים היודעים לבחור עבור הלקוחות שלהם את הבשר הטעים והמיוחד ביותר. קבלו את חמשת הקצביות המובילות באזור.

צמד קצבים – קצבייה בגני תקווה

לבחור קצב זו משימה לא פשוטה במיוחד לאוהבי הבשר שאוהבים את המנה שלהם איכותית ובלתי מתפשרת.

אולם הפעם, אין טעם שתסתבכו מאחר ואנחנו עשינו את העבודה בשבילכם ומצאנו את אחת הקצביות הטובות ביותר. קצביית ״צמד קצבים״ בגני תקווה תספק לכם את הבשר האיכותי, הטרי והטוב ביותר שתוכלו למצוא בכל איזור בקעת אונו.

צמד הקצבים איתמר קאפח ורועי גושן פתחו את קצביית הבוטיק בגני תקווה לפני כשנה וארבעה חודשים וכבר נחשבת לאחת הקצביות המובילות באיזור.

הקצבייה מחלקת את הסחורה למחלקות כשבניהן מחלקת העופות בה תוכלו למצוא את כל סוגי העופות: עופות שלמים, שניצלים דקים, מעורב ירושלמי וכ׳ו וכן גם מחלקת בקר בה ניתן למצוא חלקים כמו: אנטריקוט, סינטה ופילה המתאימים למנגל וגם חלקים כמו: צלעות, צוואר ואסאדו המשמשים בישול ארוך.

בקצבייה מקרר יישון שמיישנים בו בעיקר אנטריקוט ואם עדיין לא שמעתם את השמות: פיקנייה, סטייק דנבר, פילה מרלן, לומבה ואיירון סטייק, אנו ממליצים לכם בחום לקפוץ לשם כדי לנסות בעצמכם את הנתחים הללו. כמו כן, ישנו היצע נדיר של תבלינים ויינות יחודיים שמותאמים לבשר שאותם ניתן לרכוש בקצבייה.

צמד קצבים
צמד קצבים

כידוע, גני תקווה היא עיר שכמעט ואין בה מקומות בילוי וצמד הקצבים החליטו לקחת את העובדה הזאת צעד אחד קדימה.

אחת לכמה זמן הם מקיימים ערבי אירוח בתשלום, כאשר בערב כזה המנגל נפתח והמון לקוחות מגיעים להנות מערב איכותי עם אלכוהול בשפע. כל זאת על מנת ליצור קרבה ללקוחות הקיימים ובכדי לעשות משהו חוויתי שלא נעשה קודם לכן.

אחד הדברים שמייחדים את צמד הקצבים זה השירות והיחס האישי שהם נותנים לכל לקוח, גם אם הוא מגיע באופן חד פעמי.

הם אוהבים לייעץ ללקוחות על סוגי הבשר, להכווין אותם בשלבי ההכנה ובנושא הכמויות. קהל הלקוחות הולך וגדל מיום ליום וכיום ישנו מועדון לקוחות המונה 1500 לקוחות מרוצים שנהנים בין היתר מצבירת נקודות, כך שכל קניה שלהם חוסכת את הכסף לקראת ארוחת המלכים הבאה שלהם.

צמד קצבים
צמד קצבים

 

כך, עם היצע שנדיר למצוא כיום בקצביות, עם נתחים טריים וסטנדרט עבודה בלתי מתפשר, נראה שצמד קצבים הולכים להיות הדבר הכי חם באיזור.

שעות פעילות: א': 16:00-10:00. ב-ה': 19:30-08:00. ו': 13:30-08:00
כתובת: הנגב 19, גני תקווה
טלפון: 03-9498454

בקרו בעמוד הפייסבוק שלנו – צמד קצבים

אטליז פרץ – קצבייה ביהוד

הרגע בו חובב בשר אמיתי נכנס לאטליז ורואה מולו מבחר של בשרים מעולים היא חוויה מרגשת שאפשר להשוות אותה לרגע בו נכנס ילד קטן לחנות ממתקים.

מעבר בין המחלקות השונות של אטליז פרץ מגלה לנו מגוון של מאכלים שכל מטרתם היא לדאוג שקהל הלקוחות שבא למקום ימצא את כל מה שהוא צריך בשביל להרים "על האש" של פעם בחיים!

אטליז פרץ
אטליז פרץ

מדובר פה באטליז עם אופי, אחד כזה שמלווה את האזור עוד משנת 48' . האטליז היה פה עוד מקום המדינה והועבר מסב לאב ומאב לבן עד שהגיע ליהודה ומשה המנהלים הנוכחים של המקום.

באטליז פרץ המעולה תוכלו למצוא כל חתיכת בשר וסטייק שרק תוכלו לחלום עליה. את המקום ממלאים מספר מקררים שבכל אחד מהם סוגי בשר שונים כך שתוכלו למצוא שם את מה שאתם מחפשים.

ההמלצה של הקצבייה היא על האנטריקוט המעולה שיש במקום אך ניתן למצוא במקום גם פילה, אסאדו, כל סוגי העופות, דגים ( קפואים ) ועוד..

אטליז פרץ
אטליז פרץ

מי שמארגן על האש וחושב לדאוג לעוד דברים מלבד בשר ( למרות שהיינו שמחים לאכול רק בשר בלי שום דבר בצד) יכול למצוא במקום גם מגוון גדול של סלטים שיתלוו לארוחה ויוסיפו לה את הערך המוסף שמביאים איתם הסלטים הישראליים המיוחדים.

אטליז פרץ
אטליז פרץ

עוד דבר מעניין שאפשר למצוא באטליז הוא מקרר ליישון בשר! למי שלא מכיר, יישון בשר הוא תהליך האורך בין מספר ימים ואפילו עד מספר חודשים כשמטרתו היא להעניק לבשר טעם ייחודי ולהביא אותו למצב של ריכוך והשבחה. מומלץ מאוד למי שטרם ניסה.

לקראת הקיץ ועונת המנגלים הרישמית של מדינת ישראל תוכלו להגיע לאטליז ולארגן אחלה על האש לכם ולמשפחה או לחברים טובים שקבעתם איתם.

המחירים נוחים ושווים לכל יד והמקום תמיד שומר על ניקיון והיגיינה ונותן תחושה נעימה מהרגע הראשון שנכנסים אליו, בקיצור תענוג!

שעות וימי פעילות:
א – ה': 19:00-08:00
ו': 16:00-08:00

כתובת: סעדיה חתוכה 48, יהוד
טלפון:  03-5361017


אימפריית הבשר של סומך

סומך בשרים

ברחוב סעדיה חתוכה ביהוד נמצאת חנות הבשר הוותיקה של משפחת סומך שהפכה לשם דבר בענף ולמוקד עלייה לרגל לחובבי הבשר האיכותי הקיץ בעיצומו וזה אומר שגם עונת המנגלים בשיאה.

וכשאומרים מנגלים אומרים "סומך בשרים" – חנות הבשר הוותיקה והטובה ברחוב סעדיה חתוכה ביהוד.

סומך בשרים ביהוד

החנות, שמנוהלת על ידי אליעזר סומך, היא עסק משפחתי לכל דבר. היא הוקמה בשנת 1977 על ידי הסבא רבא ששון סומך עבדאללה ומאז גם הבן עוז נכנס לעסק שהפך אתר עלייה לרגל לכל חובבי הבשרים באזור.

 

"ההתמחויות שלנו הן בייצור מוצרים ללא גלוטן", אומר אליעזר שמקבל אותנו בחיוך, שהפך לסימן ההיכר שלו.

"יש לנו סטייקים, קבבים, המבורגרים וצלעות, כולם מבשר טרי ואיכותי". אליעזר, שמכין בביתו בשרים בכל מיני אופנים – על האש, בתנור וגם בישולים – אוהב לפנק את הלקוחות במתכון מנצח ומצייד אותם בשלל טיפים חשובים לעשיית המנגל.

סומך בשרים יהוד

"רצוי מאוד שהבשר יהיה טרי ולא מעורב עם חומרים", אומר אליעזר. "לא בשר מופשר, ולא מעובד, שמכיל פוספטים וכימיקלים מיותרים.

מי שאוהב קבב, אני ממליץ להוסיף לו תערובת של בשר צוואר יחד עם סטייק אנטירקוט בטחינה גסה. אפשר כמובן להוסיף בצל ופטרוזיליה קצוצה. ניתן גם להוסיף לבשר הטחון שומן כבש משובח, על מנת להעצים את טעמי הקבב שלכם ולהפוך אותו לעסיסי וטעים יותר".

סומך בשרים ביהוד

שומרי הכשרות ישמחו לדעת כי הבשרים והעופות נמצאים תחת פיקוח והשגחה של משגיח כשרות צמוד.

ניתן להשיג כאן בשר כשר חלק גלאט למהדרין של אוירבך, עטרה, מחפוד ועוד.  "המוטו שלי הוא להפוך כל לקוח לנאמן לאורך שנים, כזה המביא בעקבותיו את קרוביו", אומר אליעזר. "מגיעים לכאן הרבה מאוד אנשים מפה לאוזן כי הבינו שאצלי הסחורה הטובה ביותר".

סומך בשרים

סעדיה חתוכה 19, יהוד

טלפון: 03-5367878

 

 

בית הבשר צארום מהדרין – גבעתיים

את השם צארום, כבר מכירים שנים רבות בזכות הבשרים המשובחים שהיא משווקת. החנות נמצאת בלב אזור התעשייה של גבעתיים, ומדובר בעסק שעבר מדור לדור.

כיום הבעלים הוא הדור השלישי והצעיר- רוני צארום, והחנות מנוהלת על ידי רומן מירזייב.

בית הבשר צארום גבעתיים

במבט ראשון, אפשר להתבלבל מהמבחר הגדול של כל מבחר המטעמים שמוצעים כאן, ומה שהכי טוב, שהכל ארוז במגשיות, כך שאין צורך לטרוח כמעט בהכנות מוקדמות לפני הבישול.

רומן:"הכל ארוז אצלנו במגשיות, מחזה עוף המוכן לשניצלים ועד לכרעיים. יש לנו פרגיות בקוביות, ברצועות ויש גם פרגיות על שיפודים, והכל  מהמגש – למחבת"

בנוסף יש  מוצרים מיוחדים שלא ניתן למצוא בכל קצביה, כמו קבבים על מקל קינמון או קציצות  ממולאות בטחינה. הכשרות אצלנו היא מטעם רבנות גבעתיים, ושל הרב אוירבך וחלק בית יוסף.

מה מייחד את בית הבשר צארום מהדרין ?
"מדובר בעסק ותיק ואמין מאוד וזה חשוב בתחום הבשר. בנוסף גם אפשרות לקנייה און ליין מתוך אתר מיוחד שהקמנו, כולל מחירים, לאלו שמאוד עסוקים ואין להם זמן להגיע אלינו".

צארום בשרים מהדרין

מה המוצר הכי מיוחד שלכם?
"יש לנו מוצרים רבים וייחודים, אבל לא נראה לי שתמצאו במקום אחר, גמבות ממולאות שרק צריך לבשל…".

בית הבשר צארום  מהדרין,
תפוצות ישראל 6 , כורזין גבעתיים
טלפון: 03-7319532
www.zharum.com

 

שלושה קצבים – גבעת שמואל

"מבינים בבשר מאז 1959– זה לא רק הלוגו שלנו, אנחנו שלושה דורות שעוסקים בבשר, זהו עסק משפחתי, שעבר מאב לבנו", כך אומר הבעלים של 'שלושה קצבים',  מתנאל עזרזר ומוסיף: "מהיום שאני זוכר את עצמי, אני  בתחום הבשר. גם בתור ילד עבדתי בקצביות. משפחתי גם עסקה בעבר בגידול  עגלים עופות והודו, במושב בצרה".

שלושה קצבים גבעת שמואל

'שלושה קצבים', הינה חנות הפועלת במתחם ההולמס פלייס בגבעת שמואל, עוד משנת 2013. כאן לא מוכרים סתם בשרים, אלא  הכינו כאן מארזים של מנות מושקעות ומעוררות תאבון , המוכנות היישר לבישול/אפיה /צלייה.

מתנאל, מה הנתח האהוב עליך במיוחד?
"קוראים לו 'פיקניה' (שפיץ צ'אך) וזהו נתח אחורי של עגל, נתח מיוחד השוקל בין קילו ועד 2.5 קילו. הוא לא כל כך שומני, אבל מאוד עסיסי, ומתאים להכינו כצלי. בישראל, לא כל כך מכירים אותו…".

יש לך טיפ לבישול מושלם?
"בוודאי. עדיף לבשל נתח שלם, כך שישמור על המיצים שלו ויישאר עסיסי".

על איזה נתחים אתה ממליץ ללקוחותיך?
ההמלצה שלי מהנתחים המיוחדים שאנחנו מכינים בחנות, הינו  'רוסטביף טוני', על שם העובד שלי, שהוא גם טבח מקצועי, זה רוסטביף שיכול להיות או מנתח סינטה או מנתח אנטריקוט, שמעליו  הונח  חזה אווז מעושן ותבלינים".

שלושה קצבים רוסטביף טוני

שלושה קצבים,

הזיתים 98, גבעת שמואל
03-632-4634

 

אטליז נעמן – המקום האמיתי לבשר טרי

אם חשקה נפשכם בבשר משובח, טרי ואיכותי, כדאי שתבקרו באטליז נעמן – המקום האמיתי לבשר טרי.
אטליז נעמן הוא עסק משפחתי השייך למשפחת קצבים ותיקה שעוסקת בבשר כבר ארבעה דורות.

הבקר שבקצביה מגיע מעגלים ישראלים שהמשפחה מגדלת המוזנים במזון אורגני ואיכותי.
התוצאה מדברת בעד עצמה, הבשר הגולמי מפורק במקום והנתחים מוצגים למכירה תוך 48 שעות מרגע השחיטה.

קצביית נעמן. צילום: שמוליק לדרמן
קצביית נעמן. צילום: שמוליק לדרמן

 

כמה זמן החנות קיימת?

"אנחנו ארבעה דורות של קצבים" מספר בעל האטליז, "יש לנו ניסון עשיר בבשר והחנות עצמה קיימת כבר כמעט 10 שנים".

מה החשיבות של מכירת בשר טרי מבחינתכם?

"לנו חשוב שהלקוח יקבל את הבשר האיכותי ביותר. אנחנו חנות קטנה ומשפחתית, רוב הלקוחות שלנו הם לקוחות חוזרים שיודעים שיקבלו אצלנו את הנתחים הכי טובים בשוק. אנחנו לא מתפשרים על הטריות ועל איכות הבשרים וככה גם מכירים אותנו בעיר".

קצביית נעמן. צילום: שמוליק לדרמן
קצביית נעמן. צילום: שמוליק לדרמן


אתם כשרים?

"כמובן, יש לנו תעודת כשרות מטעם הרבנות. בנוסף, יש אפשרות לרכוש בשר מכשרויות מהודרות".

על איזה סוגי בשרים תמליצו ללקוחות חדשים?

"זה תלוי, אנחנו ממליצים ללקוח בהתאם למה שהוא רוצה להכין. אונטריפ למשל, זה צלע של עגל שהולך נהדר בתנור. יש לנו את כל חלקי הפנים כמו מוח, רגליים, ריאות וכדומה. בנוסף, יש אנחנו מוכרים כבש טרי על כל חלקיו. אנחנו רוצים שהלקוח יהנה מכמה שיותר אפשרויות שיתרמו למנה שירצה להכין."

מה יש חוץ מבשר?


"אנחנו אוהבים לתת ללקוח חווית בשר איכותית. אפשר למצוא אצלנו גם דגים קפואים, עופות טריים, בצקים וירקות קפואים, תבלינים, פסטות ועוד".

קצביית נעמן. צילום: שמוליק לדרמן
קצביית נעמן. צילום: שמוליק לדרמן

נשמע נהדר, ספר לי על מוצרי הבית שלכם..

"אנחנו מכינים המבורגר נהדר כאן בקצבייה. יש גם אפשרות לקבב בהכנה ביתית. בנוסף, אנחנו מתמחים בנתחים מיוחדים, מיישנים סטייקים".

קצביית נעמן בהחלט שווה ביקור אם אתם מעוניינים בבשר טרי ואיכותי.

קצביית נעמן,
החלוצים 10, אור יהודה
077-4550448
משלוחים לאיזור אור יהודה.

 

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@ononews.co.il

2 תגובות

  1. שום קצבייה לא משתווה לפרץ ביהוד!!!!

  2. בלי ספק צמד קצבים מספר#1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

טעם IL שבוע האוכל הדיגיטלי הראשון של ישראל צלם דמיאן זץ

טעם IL שבוע האוכל של ישראל