שבת , ספטמבר 25 2021

שיפודיות ומסעדות על האש בבקעת אונו

שתף:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp

בימים אלו קשה להתעלם מטרנד הארוחות הנהדרות של השיפודיות ומסעדות העל האש הרבות הפרוסות בבקעת אונו. שווארמה הודו עסיסית, אורז, מבחר סלטים ושתיה צוננת – נשמע לכם טוב לפתוח בצורה כזאת את ארוחת הצהריים שלכם? לאור העובדה כי בסצנה המדוברת יש הרבה מאד מסעדות, החלטנו לצלול לתחום ולמצוא את מסעדת הבשרים המומלצת ביותר באזור בקעת אונו. ביצענו בדיקה מעמיקה וכבר בביס הראשון הבנו איפה תמצאו את המנה המנצחת שלכם.

הכירו את אסלאן – מסעדת בשרים, הידועה בעקבות הבשר המיוחד שהיא משווקת, החומוס המשגע, השניצל הדק בציפוי פריך והדגים הטעימים. הקהל הישראלי אוהב מאד מסעדות שעושות על האש ובבדיקה שערכנו מצאנו כי במשרדי בקעת אונו מזמינים צהריים בעיקר מאסלאן. למה? מאחר ואנשי הצוות במסעדה וגם הבעלים כמובן, דואגים לכך שכל הזמנה תהיה מרוכזת, מסודרת ותגיע ליעדה במהרה.

מבט זריז בתפריט מציג בין היתר את המנות העיקריות בו שכוללות חגיגת בשרים, החל ממאכלי עוף: שניצל, חזה עוף, כבד ומעורב ועד מנות בקר משובחות כמו המבורגר הבית, סטייק אנטריקוט, שווארמה ועד למנות דג כמו פילה דניס ודניס שלם. בין אם תבחרו לשבת במסעדה או להזמין משלוח תהיו בטוחים שהכל יהיה עמוס בכל טוב: פרט למנות העיקריות, גם קופסאות של טחינה, חמוצים, טורשי וחריף – פשוט מפנקים.

הקונספט והמהות של כל השיפודיות בבקעת אונו הוא די דומה אבל באסלאן נותנים דגש על טריות, כאשר מדי יום הארוחות יוצאות אל הסועדים באיכות גבוהה ועם חיוך, הלאפות נאפות בטאבון שנמצא במקום ואפשר גם כמובן להזמין את הבשרים בפיתה, צלחת או חמגשית. מדובר כאמור בחלק מההכנות של המסעדה מדי יום ביומו, כאשר העובדים מגיעים מוקדם ומתחילים להכין את המנות: אורז, פירה, חומוס, טחינה, חריף, סלט ירקות ושאר 12 סוגי הסלטים – הכל נעשה על המקום החל משעות הבוקר המוקדמות.

המסעדה, בבעלותם של האחים אסלאן, נפתחה בשנת 2012 והיא מאפשרת הזמנת ארוחות עסקיות, סגירת אירועים כמו ימי הולדת, דילים לשולחנות גדולים ועוד.

לסיכום, מסעדת אסלאן תאפשר לכם ליהנות מאוכל על הצד הטוב ביותר בין אם אתם מחפשים מסעדת על האש או שיפודיה. רעבים? למה אתם מחכים?

למשלוחים אונליין: https://www.aslanmeat.co.il/

טלפון: 03-6034343

כתובת: המעגל 58, קריית אונו. לניווט לחצו כאן

מסעדת "אצל עובד בכפר" בבקעת אונו מתמחה בגריל מפנק אשר כולל חזה עוף, שניצל, פרגיות וקבב, כאשר כל הפינוק הזה מגיע אליכם בפיתה, לאפה, באגט, חמגשית או צלחת. התרשמנו כי במסעדה מציעים לסועדים חווית אוכל ייחודית בענף הבשרים והעל האש בכלל ובתחום הפרגיות בפרט, תוך מתן דגש על חדשנות, טריות, איכות ושירות מעולה ללקוחות. הסלטים הם תוצרת המקום והבשרים כולם עוברים בקרת איכות אך ורק על ידי עובד, בן למשפחת קצבים והאדם המבין ביותר באיכות של הבשר.

מנות הפרגית העסיסית, השיפודים הנדיבים בגודלם והקבב הביתי זוכים לפופולאריות מיוחדת.

חטיבת אלכסנדרוני 2 , אור יהודה.

מסעדת דונר ביהוד מציגה בשרים מגוונים אבל אם כבר הגעתם אליה לכו על הדונר הטורקי, שבגירסתו המסורתית בנוי משכבות של בשר עגל טחון, נתחי בשר פרוסים על מצע חתיכות שומן כבש. יש לציין כי בהרבה מקומות תזכו לקבל גם דונר על-בסיס בשר טחון בלבד אבל לצד השווארמה שיש ב"דונר" שביהוד, תמצאו גם שיפוד של דונר קבב, שגם בשבילו שווה לעשות הזמנה לשולחן במקום.

הדונר עשוי מבשר כבש ועגל טחון, כאשר התיבול שלו יאפשר לכם לחוש היטב בטעמי הבשר של המנה המרשימה הזאת.

אברהם גירון 20, יהוד-מונוסון

אחת המסעדות הוותיקות ביותר בקריית אונו היא שווארמה אלוני שהחלה את דרכה בתחום השיפודיות לפני למעלה מ – 30 שנה. מסעדת שווארמה אלוני בבקעת אונו מגישה בשר עגל ברמה גבוהה, עסיסי ומתובל מצוין. הפיתות גדולות ומשביעות, זאת לצד שלל פינוקים וצ'יפס שמגיע ללא תוספת תשלום. במסעדה תוכלו למצוא כמובן גם שיפודים, פלאפל, שניצלים ועוד מגוון רחב של מנות טעימות במיוחד. מה עוד תמצאו שם? המבורגר, חזה עוף על פלטה, קבבים ועוד מבחר בשרים. "שווארמה אלוני" מעניקה לסועדים הרגשה של בית חם באווירה ים תיכונית, אז שיהיה בתיאבון!

שלמה המלך 37, קרית אונו