יום רביעי , אוגוסט 12 2020

חם רותח לוהט: זו השקשוקה הכי טעימה במרכז

שתף:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp

מתגעגעים לטעמים של שקשוקה מקורית? מצאנו לכם את המסעדות הכי טובות באיזור המרכז שמתמחות בהכנת השקשוקה האסלית של פעם. 

חומוס חולון – שקשוקה פיקנטית וטעימה

במסעדת הפועלים באיזור התעשייה בחולון, אכלנו את אחת השקשוקות הטובות שיצא לנו לטעום.
עגבניות אדומות על האש, פפריקה, ובצל מטוגן הם כנראה כל מה שהיינו צריכים. 

שקשוקה אמיתית היא כזאת שמכינים במסעדת פועלים אסלית, כשהטבח משקיע בה את כל הלב שלו כאילו הייתה מנת הדגל של המסעדה. המבחן האמיתי קורה כשהצלחת מגיעה לשולחן כי כשזה זה – זה זה.

בחומוס חולון עובדים טוב עם טעמים, השילוב בין המתיקות של העגבניות עם החריף הפיקנטי מאפשרת גם למי שלא חובב גדול של שקשוקה חריפה לטעום את טעמי השקשוקה המקורית. המקום נקי ומזמין לישיבה וגם דרך הגישה אליו נוחה בזכות החניה שנמצאת ממש בפתח המסעדה. 

אם תרצו לצאת מגבולות השקשוקה הקלאסית, היינו ממליצים לכם לנסות את שקשוקת המרגז.
מדובר על שקשוקה קלאסית עם נקניקיות מרגז עסיסיות חתוכות בדיוק במידה. משהו בשילוב של הבשר עם העגבניות והביצה עובד מטורף ביחד. הייתה זו אהבה ממבט ראשון כמו שאריק אמר. 

טלפון:
שעות פעילות:
ראשון עד חמישי – 8:30-16:00

עם רוטב עשיר ופיקנטי, אווירה ביתית ומחירים נוחים – השקשוקה של אפי ממקמת את עצמה במקום הראשון במצעד השקשוקות הטעימות באור יהודה כבר שנים.

לשקשוקה של אפי קהל רב של לקוחות נאמנים האוכלים במקום כבר שנים. סוד ההצלחה הוא האוכל הנהדר ותחושת ביתיות המורגשת עם הכניסה למסעדה.

מי שמכין את האוכל ומנצח על כל מה שקורה במסעדה הוא אפי, שכבר שנים מקבל אליו לקוחות מכל קצוות הארץ. מי שמגיע יודע שהוא הולך לטעום אוכל טרי וטעים של העדה הטריפוליטאית.

מרכז הסנדוויץ הטונסאי תל אביב

במרכז הסנדוויץ הטונסאי תמצאו את כל מה שאתם מחפשים כשאתם חושבים על שקשוקה – רוטב עגבניות עשיר שמוכן במקום, ביצים שעשויות בול במידה שאתם אוהבים והכי חשוב – באגט שלא תרצו שיגמר.

הנשמה התאומה של כל שקשוקה הוא לחם פריך וטרי. את זה למדנו מחברי הקהילה הטוניסאית. 
במרכז הסנדוויץ' הטוניסאי בתל אביב מצאנו את השילוב המדויק בין רוטב העגבניות הפיקנטי והלחם שמוכן במקום. הטעמים המופלאים השאירו אותנו עם טעם של עוד. 

סוד הקסם טמון ככל הנראה בשילוב המרכיבים והרטבים שעושים את כל ההבדל ונותנים טאצ' מקורי למנה.