טלפון:
במסעדת הפועלים באיזור התעשייה בחולון, אכלנו את אחת השקשוקות הטובות שיצא לנו לטעום.
עגבניות אדומות על האש, פפריקה, ובצל מטוגן הם כנראה כל מה שהיינו צריכים.
שקשוקה אמיתית היא כזאת שמכינים במסעדת פועלים אסלית, כשהטבח משקיע בה את כל הלב שלו כאילו הייתה מנת הדגל של המסעדה. המבחן האמיתי קורה כשהצלחת מגיעה לשולחן כי כשזה זה – זה זה.
בחומוס חולון עובדים טוב עם טעמים, השילוב בין המתיקות של העגבניות עם החריף הפיקנטי מאפשרת גם למי שלא חובב גדול של שקשוקה חריפה לטעום את טעמי השקשוקה המקורית. המקום נקי ומזמין לישיבה וגם דרך הגישה אליו נוחה בזכות החניה שנמצאת ממש בפתח המסעדה.
אם תרצו לצאת מגבולות השקשוקה הקלאסית, היינו ממליצים לכם לנסות את שקשוקת המרגז.
מדובר על שקשוקה קלאסית עם נקניקיות מרגז עסיסיות חתוכות בדיוק במידה. משהו בשילוב של הבשר עם העגבניות והביצה עובד מטורף ביחד. הייתה זו אהבה ממבט ראשון כמו שאריק אמר.
הקודם
הבא