יום רביעי , אוגוסט 12 2020
מרכז הסנדוויץ הטונסאי תל אביב

במרכז הסנדוויץ הטונסאי תמצאו את כל מה שאתם מחפשים כשאתם חושבים על שקשוקה – רוטב עגבניות עשיר שמוכן במקום, ביצים שעשויות בול במידה שאתם אוהבים והכי חשוב – באגט שלא תרצו שיגמר.

הנשמה התאומה של כל שקשוקה הוא לחם פריך וטרי. את זה למדנו מחברי הקהילה הטוניסאית. 
במרכז הסנדוויץ' הטוניסאי בתל אביב מצאנו את השילוב המדויק בין רוטב העגבניות הפיקנטי והלחם שמוכן במקום. הטעמים המופלאים השאירו אותנו עם טעם של עוד. 

סוד הקסם טמון ככל הנראה בשילוב המרכיבים והרטבים שעושים את כל ההבדל ונותנים טאצ' מקורי למנה.