לפני שאתם ניגשים ל”על האש” כדאי שתכירו את הקצביה המושלמת עבורכם שתספק לכם בשר טוב וטרי. ברגע שיהיה לכם את הבשר האיכותי ביותר תוכלו להיות רגועים שהעל האש שלכם תהיה הצלחה מסחררת. ריכזנו לכם את הקצביות המומלצות ביותר.
שף הבשר והעוף
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
יצאנו לשטח ומהר מאד מצאנו כי עבור קצביית ”שף הבשר והעוף” בראשון לציון, קצב זה מקצוע עם כבוד ומסורת. בבדיקות שערכנו הבנו כי כל העובדים במקום עוברים הכשרה כמו שצריך באופן מקיף וקפדני. הם צוברים מיומנות ומומחיות לאורך שנים. בסופו של דבר, בזכות הניסיון הזה, מי שנהנה בסופו של דבר זה אנחנו.
עם הגעתנו ל”שף הבשר והעוף” הוצע לנו מגוון רחב של מוצרים איכותיים וטריים החתוכים לפי בקשתנו. החל מבקר וכבש עד עופות טריים, תבלינים, ירקות קפואים ודגים קפואים. קטגוריה נוספת שנחשפה בפנינו הייתה מוצרי הפרימיום הכוללת מוצרים ביתיים כמו המבורגרים, קבבים, קציצות ונקניקיות בטעם ביתי, העשויים ממאה אחוז בשר בקר.
בנוסף, התרשמנו ממבחר הנתחים והניקיון בקצביה. ההסבר המקצועי מצד ארתור לבייב, הבעלים, ואנשי הצוות שלו, על כל חלק ונתח בשר עשו את שלהם והיה נראה כי מאחורי הדלפק נמצאת חבורה שהיא סוג של ספר מתכונים – לכל שאלה בנושא קיבלנו ייעוץ ותשובה טובה. כמו כן, מעבר לאופן שבו הם חותכים ומסדרים את הבשרים, הם ידעו להסביר לכל מי שצריך, בדיוק באיזה נתח מדובר, מה שיטת הבישול המומלצת, באילו תבלינים או רטבים כדאי להשתמש ולמי להוסיף ירקות על מנת לתת את הטאץ’ הסופי.
התרשמנו כי המומחיות של צוות העובדים בקצביה באה לידי ביטוי בטיפול המקצועי והמיוחד בבשר: פירוק, יישון ואספקת נתחים מובחרים שמייצרים מאכלים משובחים. בנוסף, כולם שם היו מיומנים במעדני הבשר שהם משווקים, כך שהם ידעו לעזור לנו בבחירת הנתחים המתאימים לתבשילים ובנתינת טיפים למתכונים טעימים ויחודיים.
מצאנו כי ארתור לבייב ואנשי הצוות שלו עושים הכל ועובדים ישירות אל מול הלקוחות: ”כשאתה נכנס אלינו, מיד תקבל שירות חם ישיר. חרטנו על דגלנו להעניק שירות מצוין ללקוחותינו, ללא פשרות – לקוח מרוצה בשבילנו זו חשיבות עליונה. הקצבייה הזאת היא הבייבי שלי, נכנסתי לחנות כשהיא הייתה בחיתולים, הרמנו אותה יום אחרי יום והענקנו שרות ויחס אישי לכל לקוח. אני תמיד אומר לאנשי הצוות שלי, מה שלא הייתם מוכרים לעצמכם, אל תמכרו לאחרים”.
בשורה התחתונה, מדובר בקצבייה נקייה באופן מופתי, שירות מנצח, איכות וטריות ממדרגה ראשונה. השירות היה נעים, מקצועי ומהיר והנתחים מגוונים ומעוררי תיאבון. תתכוננו להחשף לחגיגת בשרים מטריפה שכבר מזמן הפכה לשם דבר בקרב חובבי הבשר והקרניבורים בעיר היין וסביבתה.
שעות פתיחה:
א-ה 8.00-19.00
שישי: 8.00-14.00
כתובת: זלמן שניאור 18 ראשון לציון. לניווט לחצו כאן
טל: 03-961-4499
אלקוביס
אביתר ששון לא דמיין שבגיל 35 הוא ימצא את עצמו בעל קצבייה מצליחה בראשון לציון. הסיפור המפתיע של קצביית ”אלקוביס” בשכונת נחלת יהודה בעיר היין בהחלט יכול להסביר כי יש דברים שפשוט נועדו לקרות גם כשלא מתכננים.
הבחור הגיע במקרה לתחום הבשרים, מאחר והוא הנדסאי חשמל במקצועו, שעד לפני שמונה שנים עבד בעסק פרטי. כעבור זמן מה, הוא עבר ניתוח בקע ולאחר חודש של החלמה בבית, הוא הבין שלא הצליח לחזור לעבוד כפי שציפה מעצמו. חודש ועוד חודש חלפו, המצב המשפחתי התקדם, אשתו נכנסה להריון והוא הבין כי עליו לקחת את עצמו בידיים. מספר ימים לאחר מכן, נודע לו כי הקצב בשכונה שלו מחפש עובד, אביתר הגיע לקצביה, החל לעבוד בה וכעבור שנה היא כבר הפכה להיות שלו.
בזכות היחס האישי עבור כל לקוח שמגיע אליה הקצביה הפכה לשם דבר, לא רק בראשון לציון, אלא בכל הסביבה. בבדיקה שערכנו קיבלנו את הרושם כי אביתר ושאר הצוות כבר מכירים את מרבית הלקוחות ויודעים בדיוק מה להתאים להם, עד לרמת הסבר הכנת המנה המבוקשת. הרגשנו שאנחנו במקום שונה, לעומת מה שהכרנו בקצביות של רשתות השיווק הגדולות – ראינו כי הכל מאד נקי ומוקפד, כאשר מלבד לקוחות פרטיים קבועים, האטליז פופולרי מאד.
מבחר הנתחים והניקיון במקום היה מרשים, החל מעופות, בשרים איכותיים, בקר טרי וקפוא, קבבים, המבורגרים, נקניקיות, צוריסוס, מרגז, צלעות כבש, קובות, פסטלים, מוצרים ארוזים ואפילו תבלינים ייחודיים. כמו כן ההסבר המקצועי מצד הקצבים על כל חלק ונתח, כולל טיפים לבישול, עשו את שלהם והיה נראה כי מאחורי הדלפק נמצאים מספר קצבים שהם סוג של ספר בישול מהלך. מעבר לאופן שבו הם חותכים ומסדרים את הבשרים, הם ידעו להסביר לכל מי שצריך, בדיוק באיזה נתח מדובר, מה שיטת הבישול המומלצת, באילו תבלינים או רטבים כדאי להשתמש ולמי להוסיף ירקות על מנת לתת ניחוח מושלם.
הקצביה מבצעת משלוחים לכל אזור ראשון לציון והסביבה, כולל רמלה ובית אריה במזרח, כאשר הכל חתוך וארוז לפי בקשת הלקוח. אז מה שנותר לכם זה רק לבוא וליהנות מהקצביה המיוחדת שהוקמה עבורכם בהמון אהבה ותשומת לב, זאת לצד רמת ניקיון בלתי מתפשרת, מוצרים מגוונים, טריים, איכותיים ועד חוויית שירות נהדרת.
טלפון: 03-9470371
כתובת: אלי כהן 1 ראשון לציון. לניווט לחצו כאן
חינאווי
אטליז ותיק שקיים משנת 1940, מחזיק בעובדים מיומנים ומקצועיים על מנת לתת ללקוח איכות ללא פשרות.
בחינאווי תוכלו למצוא בשר איכותי וטרי במחירים נוחים.
כדאי להתייעץ איתם ולהתאים ביחד את הנתח המתאים ביותר לארוחה שלכם או למנגל שלכם.
הם מספקים שירות משלוחים עד לבית הלקוח עם כל נתח שרק תרצו ולחברי מועדון הטבה מיוחדת בכל קניה- 5% הנחה על הקניה כולל כפל מבצעים שלרוב יש באטליז.
כתובת: ילדי טהרן 3, ראשון לציון
ליפשיץ- שיווק ואספקת מוצרי בשר
בעל סניפים רבים ברחבי הארץ, בראשון לציון ממוקם בתוך החנות “לגעת באוכל”, מי שמכיר את החנות יודע שהיא למביני עניין בלבד וכך גם הקצביה שנמצאת בתוך החנות- מחזיקה באנשים מקצוענים, דייקנים ומיומנים במיוחד.
בכל פעם שתגיעי לקנות קצת בשר אל תשכחו להתייעץ עם הצוות, בכל פעם תלמדו מהם משהו חדש על בשר שלא ידעתם קודם לכן.
כתובת: לישנסקי 9, ראשון לציון (בתוך “לגעת באוכל”)
חד וחלק
ללא ספק מבינים בשר ואת הצורך בדייקנות ורגישות עם בשר ועוף.
בחנות תמצאו נתחי בשר ברמה הגבוהה ביותר ואת המכונות החדישות ביותר כדי לתת לכם בדיוק את מה שאתם צריכים.
צוות הקצביה אדיב והם יתנו לכם שירות אישי ומקצועי לאורך כל הקניה
כתובת: מורדי הגטאות 42, ראשון לציון
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]