יום שני , נובמבר 25 2024
דף הבית / מדורים / אוכל ומסעדות / אונו NEWS בדק ומצא: אלה הקצביות הכי טובות בבקעת אונו לשנת 2024

אונו NEWS בדק ומצא: אלה הקצביות הכי טובות בבקעת אונו לשנת 2024

קצביות הכי טובות בבקעת אונו. צילום אילוסטרציה Canva

יצאנו לבדוק ולהמליץ על הקצביות המובחרות בבקעת אונו, אספנו עבורכם את המעדניות המוכרות את הבשר המשובח ביותר יחד עם המלצות וטיפים של מומחים לבשר.

לבחור את הקצביות הכי טובות היתה משימה לא פשוטה, במיוחד למי שאוהבים בשר. חברי מערכת אונו ניוז, טעמו את נתחי הבשר המובחרים, שמעו על אופן הטיפול של הבשר, קיבלו טיפים וסודות מהיכן מגיע הבשר הטוב ביותר ובעיקר נהנו לפגוש מומחים היודעים לבחור עבור הלקוחות שלהם את הבשר הטעים והמיוחד ביותר. קבלו את חמשת הקצביות המובילות באזור.

 

יוז׳י רימון קריית אונו- הקצבייה שממשיכה להשתבח עם השנים

אחת הקצביות שפעילה באזור בקעת אונו כבר למעלה משישים שנה, ממשיכה להשתבח ככל שהזמן עובר וכמו שניהולה עובר מדור לדור, כך גם הלקוחות ממשיכים את אותה הדרך. הכירו את קצביית יוז׳י רימון.

אחד הדברים הראשונים שאפשר לשים אליהם לב, עם הכניסה לקצביית יוז’י רימון בקריית אונו, הוא הניקיון. הקצביה והן המעדניה נקיות באופן מופתי ומציגות שירות מעולה, זאת לצד איכות וטריות ממדרגה ראשונה. הייחודיות של יוז׳י, מעבר למקצוענות ואיכות הבשר, באה לידי ביטוי בכך שמדובר בעסק שיש מאחוריו מורשת, אחד כזה שמגדל כבר דור שלישי של לקוחות ועסק שמתגלגל מאב לבן.

מעדני יוזי. צילום: ליאת שניטמן
מעדני יוזי. צילום: ליאת שניטמן

במהלך החיפוש שערכנו, בין מגוון ההמלצות שקיבלנו על הקצביות באיזור, חזר על עצמו השם “יוז’י’ רימון”, לכן החלטנו לבדוק את הקצביה שפעילה כבר למעלה משישים שנה ומה נגיד? כבר מהרגע הראשון יכולנו להבחין בייחודיות של הקצביה שיכולה להתגאות בבשר שהיא משווקת, זאת לצד המבורגרים עסיסיים, נקניקיות מיוחדות, קבבים ועוד.

עופר, בעל הבית, סיפר לנו כי ”המתכונים והטכניקות עוברים מדור לדור”, ככה זה כשאתה ממשפחה של קצבים, הטעמים והאיכות זורמים אצלם בדם. מה עוד? העובדה כי עופר הביא את תחום הקצבות לרמות חדשות של איכות ודיוק, כשהוא מקפיד להציע סל מוצרים עשיר שמותאם ללקוחות החנות, העניקה לו נקודות זכות רבות בבדיקה שערכנו. עופר ואנשי הצוות של ”יוז’י רימון” מתפעלים במקצועיות מרשימה את המקום, כאשר סביבם התקבצו לקוחות שאוהבים את העבודה שלהם, בשר טוב ואוכל מצוין.

פלטת נקניקים ובשרים, צלמת שרה ליברמן
מעדני יוז’י- פלטת נקניקים ובשרים. צילום: שרה ליברמן

בשר ישראלי מקומי טרי, על כל חלקיו, נמצא במקום אשר מחזיק גם נתחי פרימיום מיוחדים ובשר וואגיו. מעבר לקצבייה אפשר למצוא ביוז׳י רימון מבחר נאה של מוצרי מעדנייה מכל רחבי העולם: מגבינות ונקניקים ועד יינות, רטבים, פסטות, מחלקה אסייתית ועוד – כל מה שדרוש למי שרוצה לבשל ארוחת מלכים.

הלקוחות שמגיעים למקום זוכים להסבר מקצועי מצד הקצבים על כל חלק ונתח, כולל טיפים לבישול, כאשר נראה כי מאחורי הדלפק נמצאים קצבים שהם סוג של ספר בישול. המומחיות של צוות הקצבים במעדניית יוז’י באה לידי ביטוי בטיפול המקצועי והמיוחד בבשר: פירוק, יישון ואספקת נתחים מובחרים שמייצרים מאכלים נהדרים. כמו כן הצוותים המיומנים במעדניה ידעו לעזור לכם בבחירת הנתחים המתאימים לתבשילים ובנתינת טיפים, רגע לפני שמלאכת הבישול שלכם יוצאת לדרך.

מעדני יוז’י – עופר והצוות צילום: ליאת שניטמן
מעדני יוז’י – עופר והצוות צילום: ליאת שניטמן

רגע לפני שתסיימו את הקניה במקום, כדאי לכם להכיר גם את ”מועדון החברים של יוז’י”, אשר מציע ללקוחות חווית קניה לאורך כל השנה: החל מהנחות מיוחדות, צבירת נקודות, פעילויות חברתיות, אירוח ביתי ועד משלוח עד הבית. אין ספק כי הצטרפות למועדון תעניק לכם חוויה קולינרית שתהפוך כל קנייה למשהו נינוח ושלו.

 

איך הכל התחיל?

האטליז נקרא על שם סבא של עופר – יוז׳י קובו, שוטר וחוקר שעלה לארץ מבולגריה וב-1952 הקים את האטליז שלו שהיה שם דבר בישראל של אז. הוא היה האטליז הראשון שהתמחה בבשר איכותי ולא כשר. האטליז שלו סיפק בשר למסעדות האייקוניות ביותר בתל אביב באותה התקופה – קליפורניה של אייבי נתן, נלו, לוקה, ואחרות. ב-1967 הוא הקים את חנות הדגל ברימון וזה בעצם המקום שלהם עד היום.

טל: 03-5349674

כתובת: המעגל 58, קריית אונו

בקרו בעמוד הפייסבוק- https://www.facebook.com/meat.yoji

בקרו באתר החברה- https://yoji-rimon.co.il/

 

שרעבי אהרון -שיווק בשר אור יהודה

בשר ודגים וכל מיני מטעמים

גם נקי, גם טרי, וגם מבחר גדול של מוצרי מזון נלווים להכנת ארוחות טעימות ומגוונות, היכן? קיבלתי המלצה חמה, על חנות בלב אזור התעשייה באור יהודה שיש בה הכל מהכל .                                          

מדובר בחנות ‘שרעבי אהרון- שיווק בשר’, עסק משפחתי אותו מנהלים יחד האב אהרון ובני משפחתו המורחבת, המתגוררים כולם באור יהודה. הגעתי במיוחד בכדי לראות, על מה כולם מדברים וכבר בכניסה מחוץ לחנות, הופתעתי לראות ערוגות תבלינים מלבלבות ונאמר לי שהלקוחות מקבלים את התבלינים הללו כמתנה.

שרעבי, מתברר ,כבר 40 שנה בעסקי הבשרים בשיווק ישיר וגם משווק לחנויות בשר באזור וכן לשוק המוסדי, לחברות קייטרינג לאולמות אירועים ולמסעדות. את דרכו החל האב אהרון, כנהג בחברת זוגלובק וכבר 12 שנה שהחנות פועלת ורכשה לה במשך השנים לקוחות נאמנים שלא מוותרים על היחס החם של הצוות במקום.

שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום
שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום

בחנות עומדים שורות שורות של מקררים, ובתוכם מגוון ענק של בשרים, ירקות קפואים, דגים ועוד מטעמים. במקררים ממתינים ארוזים טריים ומוכנים לאכילה, כל המבחר הגדול של נתחי שווארמה, נתחי חזה עוף, הודו ועוד.

 

שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום
שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום

 

בעמדות הקצביה עומדים וחותכים לפי דרישות הלקוח, נתחים משובחים טריים של בשרים כמו בלק אנגוס, שמגיע היישר מארצות הברית ונחשב איכותי במיוחד, וכמובן יש גם בשרים מקומיים מעגלים שמגדלים ברמת הגולן.

ולמי שמעדיפים להימנע מאכילת בשרים, יש כאן מבחר מוצרים תחליפים ללא בשר. ידוע  שהישראלים מאוד אוהבים עוף ובמיוחד שניצל ויש כאלה שגם מכינים שניצל וינאי, שעשוי על טהרת בשר העגל. הקצב בחנות מספר שמוצרי הדגל בחנות הם אנטריקוט ויש נתחים כמו דנוור, דלמוניקו -סטיק מוכר בארצות הברית על שם הקצב שחתך אותו לראשונה. הקבב והמבורגר כאן הם מתוצרת בית וקשה להשוות את הטעם למוצרים תעשייתים מוכנים.

כל מוצר שנכנס לקצביה עובר בדיקת איכות קפדנית, ומבחינת כשרות, הסירו דאגה מליבכם, יש כאן משגיח צמוד ויש הכשר של רבנות אור יהודה והכשרים של בד”ץ.

שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום
שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום

ואי אפשר בלי תוספות לבשר, ניתן להשיג כאן מבחר ענק של  סלטים מוכנים, בצקים בורקסים שונים, מבחר גדול של רטבים לבשר, יינות וגם  מוצרי חד פעמי, כמו צלחות כוסות וסכו”ם. ואם אתם בעניין של אירוח על האש, תמצאו כאן גם מנגלים, סכינים שחותכות היטב, ואפילו סירים ומחבתות במבצעים משתלמים. ואם מדברים על מבצעים, בכל חודש יש מבצעים רבים וכדאי לעקוב באתר אחר ההוזלות. בדיוק השבוע מכרו כאן חמש קילו דגי מושט ללא עור במחיר משתלם- בטח שקניתי…

שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום
שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום

בעידן בו אפשר להשיג כמעט הכל בלחיצת כפתור, גם כאן בשרעבי אהרון, יש שירות משלוחים שנקרא ‘פיק-אפ’ במסגרתו, אפשר להזמין בוואצאפ, ממוצרי החנות ולהגיע לאסוף, מבלי לחפש חנייה או לבזבז זמן מיותר בהמתנה. למי שמגיעים מובטחת חווית קנייה, שתהפוך אתכם ללקוחות קבועים, כי לדברים טובים כידוע, מתרגלים די מהר.

לפרטים:

אהרון שרעבי- שיווק בשר

כתובת: היצירה 6 אור יהודה

שעות פתיחה: ב/ג 07:00-19:00, ד/ה 07:00-20:00, ו’ 07:00-14:00, יום א- סגור. 

טלפון להזמנות: 03-6336767

להזמנה בוואטסאפ לחצו כאן 

בקרו בעמוד הפייסבוק- שרעבי שיווק בשר 

סומך בשרים יהוד

תסמכו על ‘סומך בשרים’

“סומך בשרים-אטליז אורגני כשר ללא גלוטן מאז שנת  1958. הבשרים בכשרויות מהודרות.”אוירבך, עטרה, מחפוד ועוד בשרים חלאק בד”צ, משק מלמד- עופות חופש אורגניים וחלקיהם.

“60 שנה שסומך בשרים קיימת, והיה לי ברור שאני אמשיך את דרכם של סבא, אבא והדודים שלי שהיו בעלי חנות בשוק הכרמל”, כך אומר סומך, הבעלים.                                                                                      

סומך מגיע בכל יום לחנותו, שהפכה כבר לשם דבר לא רק ביהוד, אלא גם בסביבתה. החנות, מבריקה ונקייה, פעלה עד לפני כשנתיים במדרחוב ועברה לרחוב שבזי 10 .

אצל ‘סומך בשרים’ ביהוד, אפשר למצוא את כל מה שנדרש להכנת ארוחות טעימות, החל מכל סוגי הבשרים, עופות הטריים, מבחר עשיר של חלקי פנים, כמו שקדים וחלוייאת, שיפודים מוכנים ומתובלים ואם בא לכם שיפודים מ-סטיק אנטריקוט – הם  ממתינים במקרר.

סומך בשרים יהוד. צילום: סומך בשרים
סומך בשרים יהוד. צילום: סומך בשרים                           

יש כאן מבחר גדול של תבלינים מתוצרת חברת פרג, שלל רטבים, שימורים, פירות יבשים, שמנים, יינות, חמוצים  ואפילו את בורקס ‘לוינסקי’ ואפילו צ’יפס קפואים. עובדה- מאות לקוחות מרוצים, נשארים נאמנים למקום במשך שנים רבות, כי בכל מצב, אפשר לסמוך על ‘סומך בשרים’…                                                                                                                    

במקרר הבחנתי באריזה של מה שנראה במבט ראשון, כמו שלגון בשני צבעים על מקל. סומך מסביר כי זוהי ‘סוכריה’ המורכבת משני סוגי בשרים עם עורקי שומן לבנים, שמתאימה להכנה על המנגל או בתנור. ממול עוזי מפרק במרץ עופות ולפי בקשת הלקוח  יש אפשרות להוציא גם את העצמות.

סומך, הוא זה שמכין בעצמו את המשלוחים, בכל זאת ימי חמישי הם העמוסים ביותר בחנות והבונוס- לא נדרש להגיע פיזית, כי אפשר להזמין ולקבל עד הבית את כל הטוב הזה.  ולמי שמגיע יש חנייה צמודה על המדרכה.

סומך בשרים קצביה ביהוד מונוסון. צילום: אונו ניוז
סומך בשרים קצביה ביהוד מונוסון. צילום: אונו ניוז

לשאלה מה מייחד את ‘סומך בשרים’, ענה סומך: ‘אנחנו מקבלים כל אדם בסבר פנים יפות והשירות חשוב לי לפחות כמו איכות הבשרים כאן. אנו מביאים רק בשר אורגני מעגלי פרימיום בלבד. הכשרות היא מהודרת, בד”צ חלק של הרב אוירבך , עטרה והרב מחפוד’.

סומך, תושב יהוד, יודע ואוהב לחלוק עם הלקוחות גם מתכונים להכנת תבשילים, ורעיונות לארוחות שבת. ואי אפשר בלי מתכון שווה אחד:

פרגיות/נתחי אנטריקוט דקים + פטריות טריות במחבת אחת.

מצרכים:

חצי קילו פרגיות חתוכות דק דק, או חצי קילו אנטריקוט חתוך דק דק.

סלסלת פטריות טריות

שני בצלים גדולים, שני בצלים ירוקים חתוכים דק

תבלינים: פפריקה אדומה בשמן, שום גבישי, תבלין על האש או תבלים שווארמה.

רוטב טריאקי/סילאן/צ’ילי מתוק –  לפי הטעם.

אופן ההכנה:

לחתוך את הבצל לפיסות גדולות ולטגן. להוציא לצלחת, לטגן באותו המחבת את הבשרים וכשצבעם הופך לשחום, להוסיף רבעי פטריות ואת הרטבים ולבסוף את הבצל. אפשרי לפזר מלמעלה בצל ירוק קצוץ. בתאבון!

סומך בשרים:

כתובת: שבזי 10 יהוד

טלפון:  03-5367878

שעות הפתיחה: א-ה 8:30-19:30 רצוף, ו’- 7:30-14:30

סומך בשרים קצביה ביהוד. צילום: אונו ניוז
סומך בשרים קצביה ביהוד. צילום: אונו ניוז

 

 

4 תגובות

  1. שום קצבייה לא משתווה לפרץ ביהוד!!!!

  2. בלי ספק צמד קצבים מספר#1

  3. צמד קבצים מספר 1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

צחי גריל אור יהודה. צילום: אונו ניוז

חדש חדש חדש באור יהודה -צחי גריל: חווית בשרים משובחת

תפריט נגישות