יום שלישי , אפריל 1 2025
דף הבית / מדורים / אוכל ומסעדות / אונו NEWS בדק ומצא: אלה הקצביות הטובות בבקעת אונו לשנת 2025

אונו NEWS בדק ומצא: אלה הקצביות הטובות בבקעת אונו לשנת 2025

קצביות הכי טובות בבקעת אונו. צילום אילוסטרציה Canva

יצאנו לבדוק ולהמליץ על הקצביות המובחרות בבקעת אונו, אספנו עבורכם את המעדניות המוכרות את הבשר המשובח ביותר יחד עם המלצות וטיפים של מומחים לבשר.

לבחור את הקצביות הכי טובות היתה משימה לא פשוטה, במיוחד למי שאוהבים בשר. חברי מערכת אונו ניוז, טעמו את נתחי הבשר המובחרים, שמעו על אופן הטיפול של הבשר, קיבלו טיפים וסודות מהיכן מגיע הבשר הטוב ביותר ובעיקר נהנו לפגוש מומחים היודעים לבחור עבור הלקוחות שלהם את הבשר הטעים והמיוחד ביותר. קבלו את חמשת הקצביות המובילות באזור.

 

יוז׳י רימון קריית אונו- הקצבייה שממשיכה להשתבח עם השנים

אחת הקצביות שפעילה באזור בקעת אונו כבר למעלה משישים שנה, ממשיכה להשתבח ככל שהזמן עובר וכמו שניהולה עובר מדור לדור, כך גם הלקוחות ממשיכים את אותה הדרך. הכירו את קצביית יוז׳י רימון.

אחד הדברים הראשונים שאפשר לשים אליהם לב, עם הכניסה לקצביית יוז'י רימון בקריית אונו, הוא הניקיון. הקצביה והן המעדניה נקיות באופן מופתי ומציגות שירות מעולה, זאת לצד איכות וטריות ממדרגה ראשונה. הייחודיות של יוז׳י, מעבר למקצוענות ואיכות הבשר, באה לידי ביטוי בכך שמדובר בעסק שיש מאחוריו מורשת, אחד כזה שמגדל כבר דור שלישי של לקוחות ועסק שמתגלגל מאב לבן.

מעדני יוזי. צילום: ליאת שניטמן
מעדני יוזי. צילום: ליאת שניטמן

במהלך החיפוש שערכנו, בין מגוון ההמלצות שקיבלנו על הקצביות באיזור, חזר על עצמו השם "יוז'י' רימון", לכן החלטנו לבדוק את הקצביה שפעילה כבר למעלה משישים שנה ומה נגיד? כבר מהרגע הראשון יכולנו להבחין בייחודיות של הקצביה שיכולה להתגאות בבשר שהיא משווקת, זאת לצד המבורגרים עסיסיים, נקניקיות מיוחדות, קבבים ועוד.

עופר, בעל הבית, סיפר לנו כי "המתכונים והטכניקות עוברים מדור לדור", ככה זה כשאתה ממשפחה של קצבים, הטעמים והאיכות זורמים אצלם בדם. מה עוד? העובדה כי עופר הביא את תחום הקצבות לרמות חדשות של איכות ודיוק, כשהוא מקפיד להציע סל מוצרים עשיר שמותאם ללקוחות החנות, העניקה לו נקודות זכות רבות בבדיקה שערכנו. עופר ואנשי הצוות של "יוז'י רימון" מתפעלים במקצועיות מרשימה את המקום, כאשר סביבם התקבצו לקוחות שאוהבים את העבודה שלהם, בשר טוב ואוכל מצוין.

פלטת נקניקים ובשרים, צלמת שרה ליברמן
מעדני יוז'י- פלטת נקניקים ובשרים. צילום: שרה ליברמן

בשר ישראלי מקומי טרי, על כל חלקיו, נמצא במקום אשר מחזיק גם נתחי פרימיום מיוחדים ובשר וואגיו. מעבר לקצבייה אפשר למצוא ביוז׳י רימון מבחר נאה של מוצרי מעדנייה מכל רחבי העולם: מגבינות ונקניקים ועד יינות, רטבים, פסטות, מחלקה אסייתית ועוד – כל מה שדרוש למי שרוצה לבשל ארוחת מלכים.

הלקוחות שמגיעים למקום זוכים להסבר מקצועי מצד הקצבים על כל חלק ונתח, כולל טיפים לבישול, כאשר נראה כי מאחורי הדלפק נמצאים קצבים שהם סוג של ספר בישול. המומחיות של צוות הקצבים במעדניית יוז'י באה לידי ביטוי בטיפול המקצועי והמיוחד בבשר: פירוק, יישון ואספקת נתחים מובחרים שמייצרים מאכלים נהדרים. כמו כן הצוותים המיומנים במעדניה ידעו לעזור לכם בבחירת הנתחים המתאימים לתבשילים ובנתינת טיפים, רגע לפני שמלאכת הבישול שלכם יוצאת לדרך.

מעדני יוז’י – עופר והצוות צילום: ליאת שניטמן
מעדני יוז'י – עופר והצוות צילום: ליאת שניטמן

רגע לפני שתסיימו את הקניה במקום, כדאי לכם להכיר גם את "מועדון החברים של יוז'י", אשר מציע ללקוחות חווית קניה לאורך כל השנה: החל מהנחות מיוחדות, צבירת נקודות, פעילויות חברתיות, אירוח ביתי ועד משלוח עד הבית. אין ספק כי הצטרפות למועדון תעניק לכם חוויה קולינרית שתהפוך כל קנייה למשהו נינוח ושלו.

 

איך הכל התחיל?

האטליז נקרא על שם סבא של עופר – יוז׳י קובו, שוטר וחוקר שעלה לארץ מבולגריה וב-1952 הקים את האטליז שלו שהיה שם דבר בישראל של אז. הוא היה האטליז הראשון שהתמחה בבשר איכותי ולא כשר. האטליז שלו סיפק בשר למסעדות האייקוניות ביותר בתל אביב באותה התקופה – קליפורניה של אייבי נתן, נלו, לוקה, ואחרות. ב-1967 הוא הקים את חנות הדגל ברימון וזה בעצם המקום שלהם עד היום.

טל: 03-5349674

כתובת: המעגל 58, קריית אונו

בקרו בעמוד הפייסבוק- https://www.facebook.com/meat.yoji

בקרו באתר החברה- https://yoji-rimon.co.il/

 

שרעבי אהרון -שיווק בשר אור יהודה

בשר ודגים וכל מיני מטעמים

גם נקי, גם טרי, וגם מבחר גדול של מוצרי מזון נלווים להכנת ארוחות טעימות ומגוונות, היכן? קיבלתי המלצה חמה, על חנות בלב אזור התעשייה באור יהודה שיש בה הכל מהכל .                                          

מדובר בחנות 'שרעבי אהרון- שיווק בשר', עסק משפחתי אותו מנהלים יחד האב אהרון ובני משפחתו המורחבת, המתגוררים כולם באור יהודה. הגעתי במיוחד בכדי לראות, על מה כולם מדברים וכבר בכניסה מחוץ לחנות, הופתעתי לראות ערוגות תבלינים מלבלבות ונאמר לי שהלקוחות מקבלים את התבלינים הללו כמתנה.

שרעבי, מתברר ,כבר 40 שנה בעסקי הבשרים בשיווק ישיר וגם משווק לחנויות בשר באזור וכן לשוק המוסדי, לחברות קייטרינג לאולמות אירועים ולמסעדות. את דרכו החל האב אהרון, כנהג בחברת זוגלובק וכבר 12 שנה שהחנות פועלת ורכשה לה במשך השנים לקוחות נאמנים שלא מוותרים על היחס החם של הצוות במקום.

שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום
שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום

בחנות עומדים שורות שורות של מקררים, ובתוכם מגוון ענק של בשרים, ירקות קפואים, דגים ועוד מטעמים. במקררים ממתינים ארוזים טריים ומוכנים לאכילה, כל המבחר הגדול של נתחי שווארמה, נתחי חזה עוף, הודו ועוד.

 

שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום
שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום

 

בעמדות הקצביה עומדים וחותכים לפי דרישות הלקוח, נתחים משובחים טריים של בשרים כמו בלק אנגוס, שמגיע היישר מארצות הברית ונחשב איכותי במיוחד, וכמובן יש גם בשרים מקומיים מעגלים שמגדלים ברמת הגולן.

ולמי שמעדיפים להימנע מאכילת בשרים, יש כאן מבחר מוצרים תחליפים ללא בשר. ידוע  שהישראלים מאוד אוהבים עוף ובמיוחד שניצל ויש כאלה שגם מכינים שניצל וינאי, שעשוי על טהרת בשר העגל. הקצב בחנות מספר שמוצרי הדגל בחנות הם אנטריקוט ויש נתחים כמו דנוור, דלמוניקו -סטיק מוכר בארצות הברית על שם הקצב שחתך אותו לראשונה. הקבב והמבורגר כאן הם מתוצרת בית וקשה להשוות את הטעם למוצרים תעשייתים מוכנים.

כל מוצר שנכנס לקצביה עובר בדיקת איכות קפדנית, ומבחינת כשרות, הסירו דאגה מליבכם, יש כאן משגיח צמוד ויש הכשר של רבנות אור יהודה והכשרים של בד"ץ.

שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום
שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום

ואי אפשר בלי תוספות לבשר, ניתן להשיג כאן מבחר ענק של  סלטים מוכנים, בצקים בורקסים שונים, מבחר גדול של רטבים לבשר, יינות וגם  מוצרי חד פעמי, כמו צלחות כוסות וסכו"ם. ואם אתם בעניין של אירוח על האש, תמצאו כאן גם מנגלים, סכינים שחותכות היטב, ואפילו סירים ומחבתות במבצעים משתלמים. ואם מדברים על מבצעים, בכל חודש יש מבצעים רבים וכדאי לעקוב באתר אחר ההוזלות. בדיוק השבוע מכרו כאן חמש קילו דגי מושט ללא עור במחיר משתלם- בטח שקניתי…

שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום
שרעבי שיווק בשר-קצביה באור יהודה. צילום באדיבות המקום

בעידן בו אפשר להשיג כמעט הכל בלחיצת כפתור, גם כאן בשרעבי אהרון, יש שירות משלוחים שנקרא 'פיק-אפ' במסגרתו, אפשר להזמין בוואצאפ, ממוצרי החנות ולהגיע לאסוף, מבלי לחפש חנייה או לבזבז זמן מיותר בהמתנה. למי שמגיעים מובטחת חווית קנייה, שתהפוך אתכם ללקוחות קבועים, כי לדברים טובים כידוע, מתרגלים די מהר.

לפרטים:

אהרון שרעבי- שיווק בשר

כתובת: היצירה 6 אור יהודה

שעות פתיחה: ב/ג 07:00-19:00, ד/ה 07:00-20:00, ו' 07:00-14:00, יום א- סגור. 

טלפון להזמנות: 03-6336767

להזמנה בוואטסאפ לחצו כאן 

בקרו בעמוד הפייסבוק- שרעבי שיווק בשר 

ג'וליה בעיר- קצביית בוטיק ברמת אפעל בשר טרי, איכותי ושירות בלתי מתפשר

קצביית "ג'וליה מעדני בשר", רשת קצביות האיכות מהדרום פתחה סניף בוטיק: ברמת אפעל, אשר הפכה במהרה לכתובת המושלמת עבור חובבי בשר, עופות ומעדנים איכותיים.  כל מה שצריך נמצא בקצבייה מקצועית, איכותית ומיוחדת. אם אתם מחפשים בשר טרי, חווית קנייה נעימה, ומוצרים מגוונים – קצביית ג'וליה היא המקום עבורכם

ג'וליה בעיר- קצביית בוטיק ברמת אפעל. צילום: ג'וליה בעיר
ג'וליה בעיר- קצביית בוטיק ברמת אפעל. צילום: ג'וליה בעיר קצביית בוטיק

נתח בשר נבחר בקפידה ומוכן במיוחד במקום, כך שאתם יכולים להיות בטוחים שתקבלו את המוצר הטרי ביותר, יום-יום.

בין אם אתם מחפשים נתח בשר לסטייק עסיסי או בשר לבישול, ״ג׳וליה בעיר״ דואגת שכל פריט שיוצא מהקצבייה יהיה באיכות הגבוהה ביותר.

בנוסף לבשר הטרי, תמצאו במקום גם מגוון מוצרים קפואים, כגון דגים, פסטות, מוצרי סנפרוסט ועוד, לצד תבלינים, רטבים, פירורי לחם ויין באיכות הגבוהה ביותר – כל מה שצריך כדי להכין ארוחה מושלמת

 

ג'וליה בעיר- קצביית בוטיק ברמת אפעל. צילום: ג'וליה בעיר קצביית בוטיק

ג'וליה בעיר- קצביית בוטיק ברמת אפעל. צילום: ג'וליה בעיר קצביית בוטיק

ביום שישי, ג'וליה בעיר- קצביית בוטיק מציעה בנוסף לכל מוצרי הבשר גם חלות טריות, פיתות וכל מה שצריך עבור ארוחת סוף שבוע מושלמת. כך תוכלו להכין את הארוחה המשפחתית שלכם בקלות ובמהירות עם כל מה שצריך במרחק נגיעה. הסניף פתוח בימי שישי עד השעה 15:00, כך שתוכלו לקנות את כל מה שצריך לפני כניסת שבת.

ג'וליה בעיר- קצביית בוטיק ברמת אפעל. צילום: ג'וליה בעיר קצביית בוטיק
ג'וליה בעיר- קצביית בוטיק ברמת אפעל. צילום: ג'וליה בעיר קצביית בוטיק

שעות פתיחה:

יום ראשון עד חמישי: 7:00–21:00

יום שישי: 7:00–15:00

להזמנות: 03-522-2226 | דודי: 050-552-5655

לשליחת וואטסאפ לחצו כאן 

כתובת: רחוב רפאל איתן 40, רמת אפעל החדשה, רמת גן. לניווט לחצו כאן 

הקצבייה כשרה. 

 

4 תגובות

  1. שום קצבייה לא משתווה לפרץ ביהוד!!!!

  2. בלי ספק צמד קצבים מספר#1

  3. צמד קבצים מספר 1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

בר יין חדש בקריית אונו. צילום באדיבות היבואן

בר יין חדש נפתח בקריית אונו – "היבואן יין בר"

תפריט נגישות