יום שלישי , נובמבר 26 2024

שיפודיות ומסעדות על האש בבקעת אונו לשנת 2024

צילום אילוסטרציה canva

שתף:

בימים אלו קשה להתעלם מטרנד הארוחות הנהדרות של השיפודיות ומסעדות העל האש הרבות הפרוסות בבקעת אונו. שווארמה הודו עסיסית, אורז, מבחר סלטים ושתיה צוננת – נשמע לכם טוב לפתוח בצורה כזאת את ארוחת הצהריים שלכם? לאור העובדה כי בסצנה המדוברת יש הרבה מאד מסעדות, החלטנו לצלול לתחום ולמצוא את מסעדת הבשרים המומלצת ביותר באזור בקעת אונו. ביצענו בדיקה מעמיקה וכבר בביס הראשון הבנו איפה תמצאו את המנה המנצחת שלכם.

שיפודי הבקעה- טעם וריח בפיתה

אין כמו להתחיל את השנה עם עסק חדש! תכירו את ‘שיפודי הבקעה’, מקום שיעורר את בלוטות הרוק מיידית, כשריח השיפודים יגיע לאפכם.

אם אתם רעבים, או סתם מתחשק לכם לנגוס באיזה סטיק אנטריקוט, אתם מוזמנים להגיע לכאן, או להזמין טלפונית- הכל טרי ונעשה במקום, בכשרות הרבנות קריית אונו

ב’שיפודי הבקעה’, הקירות צבועים בשחור אדום, ושער בלונים באותם הצבעים בדיוק, מקדם את הבאים. בפנים בר סלטים מימין, עם חמוצים , כמו זיתים, מלפפון חמוץ, וגם עם ‘טורשי’– חמוצים בסגנון עיראקי בעלי גוון צהבהב וכמובן עמבה. ממול בעמדת הגריל , סלט ירקות קצוץ טרי ,בצל עם סומאק חמצמץ, פטרוזיליה קצוצה, חצילים במיונז וסחוג למי שאוהב  חריף. ומי שמזמין יכול לקבל גם צ’יפס ,ועגבניות ובצל על האש. 

פגשנו את היזם, ניסן שמריהו, לשיחה קצרה, וגילינו שלמרות גילו הצעיר, יש לו ניסיון רב בעסקי הבשר וגם בניהול עסקי. “אני אוהב בשר! יש לי הרגשה כיפית, שהצלחתי יחד עם משפחתי, להקים את העסק הזה תוך פרק זמן קצר”, אומר ניסן בתחילת השיחה ומרחיב: “אני בא מהתחום המסעדנות באור יהודה, וכאן זיהינו הזדמנות עסקית טובה לפתוח בקריית אונו”.

 

כמה זמן לקח מהרגע שהרעיון עלה ועד ש’שיפודי הבקעה’ נפתח בפועל?

“האמת זה קרה ממש מהר.. הרעיון היה לי בראשי כארבעה חודשים, ולפני כחודשיים גילינו את המקום הזה והחלטנו לקחת.. ואני ממש שמח על כך. הזמן עף לי כאן מהר. כיף  לי כאן, בערב מגיעים לכאן מלא צעירים “.

מה יש לכם להציע לאכול בשיפודי הבקעה?

“יש כאן הכל! מקבב מספר 1, שאנחנו מכינים בעצמנו ,יש פרגיות, כבד, לבבות , אנטריקוט, כנפיים, נקניקיות מרגז, שקדי עגל ובתכנון גם כבד אווז, ויש גם מאכלים מבית אמא כמו קובה ואורז….אפשר לקבל את הכל בפיתה או בלאפה ולמי שרוצה נגיש בצלחת, יש כאן כמה שולחנות שאפשר לשבת ולאכול, וגם בפנים כמה כסאות בר”.

ובנימה אישית, מה אתה הכי אוהב לאכול?

“אני אוהב אנטריקוט, ובימי שישי לא מוותר על המאכלים של אמא שלי.. באמצע השבוע אוכל פסטות ושניצל, ואם אני כאן בעסק, אני אוכל בטוח איזה שיפוד”.

מה קורה עם הזמנות למקומות עבודה או לאנשים עסוקים שאין להם זמן להגיע אליכם ?

“יש לנו מערך שליחויות גם למקומות עבודה- רק צריך להתקשר ונגיע במהירות האפשרית”.

שיפודי הבקעה

שלמה המלך 37 קריית אונו

להזמנות בוואטס אפ לחצו כאן 

טלפון: 03-6527665

טורקיש גריל אור יהודה

בשנים האחרונות הישראלים נוהרים לטורקיה ומגלים מחדש את המטבח הטורקי העשיר בטעמים צבעים וריחות.

את כל אלו מביא לצלחת הישראלית דוד מנשרוב מאור יהודה שפתח לפני כשלושה חודשים את ״טורקיש גריל״, מסעדה שמתבססת על המטבח הטורקי העשיר

מנשרוב, עובד יחד עם אשתו חיה בעסק המקומי, שם הם מגישים את האוכל האוטנתי, כשהוא על הגריל והיא עוברת בין הלקוחות שגודשים את המקום ותוהה אם הכל בסדר בין הגשת המנות.

״רצינו להביא את האווירה הטעימה והשמחה של טורקיה לפה״ הוא אומר מייד ומוסיף ״למדנו את הטעמים, את המאכלים ואת המטבח הטורקי על בוריו ואנשים שמגיעים הנה מודים לנו על המטעמים״.

במסעדה הגדולה המשמשת גם במקום לארועים תמצאו מרפסת וויטרינה עמוסת בשרים מכל הסוגים, גריל ענק הבנוי לאורך ולצידו טאבון אותנטי שם נאפה הלחמג׳ון שמצטרף למטעמים שמייצגים את המטבח הטורקי כמו השווארמה דונר, שווארמה הודו ואפילו בקלאווה שנעשית במקום ולא נופלת מזו שמוגשת ברחובות איסטנבול השמחים.

עוד במקום מתחם ג׳ימבורי לילדים בהשגחת ההורים תחת סככה, כשרות בד”צ בית יוסף

טורקיש גריל רחוב העבודה 2 אור יהודה

טלפון להזמנות ובירורים 053-6238221

שעות פתיחה א ה 10:00 עד חצות

יום ו שעה : 10:00 עד 15:00

שבת- מוצ”ש עד חצות.

מסעדת “אצל עובד בכפר” בבקעת אונו מתמחה בגריל מפנק אשר כולל חזה עוף, שניצל, פרגיות וקבב, כאשר כל הפינוק הזה מגיע אליכם בפיתה, לאפה, באגט, חמגשית או צלחת. התרשמנו כי במסעדה מציעים לסועדים חווית אוכל ייחודית בענף הבשרים והעל האש בכלל ובתחום הפרגיות בפרט, תוך מתן דגש על חדשנות, טריות, איכות ושירות מעולה ללקוחות. הסלטים הם תוצרת המקום והבשרים כולם עוברים בקרת איכות אך ורק על ידי עובד, בן למשפחת קצבים והאדם המבין ביותר באיכות של הבשר.

מנות הפרגית העסיסית, השיפודים הנדיבים בגודלם והקבב הביתי זוכים לפופולאריות מיוחדת.

חטיבת אלכסנדרוני 2 , אור יהודה.

מסעדת דונר ביהוד מציגה בשרים מגוונים אבל אם כבר הגעתם אליה לכו על הדונר הטורקי, שבגירסתו המסורתית בנוי משכבות של בשר עגל טחון, נתחי בשר פרוסים על מצע חתיכות שומן כבש. יש לציין כי בהרבה מקומות תזכו לקבל גם דונר על-בסיס בשר טחון בלבד אבל לצד השווארמה שיש ב”דונר” שביהוד, תמצאו גם שיפוד של דונר קבב, שגם בשבילו שווה לעשות הזמנה לשולחן במקום.

הדונר עשוי מבשר כבש ועגל טחון, כאשר התיבול שלו יאפשר לכם לחוש היטב בטעמי הבשר של המנה המרשימה הזאת.

אברהם גירון 20, יהוד-מונוסון

אחת המסעדות הוותיקות ביותר בקריית אונו היא שווארמה אלוני שהחלה את דרכה בתחום השיפודיות לפני למעלה מ – 30 שנה. מסעדת שווארמה אלוני בבקעת אונו מגישה בשר עגל ברמה גבוהה, עסיסי ומתובל מצוין. הפיתות גדולות ומשביעות, זאת לצד שלל פינוקים וצ’יפס שמגיע ללא תוספת תשלום. במסעדה תוכלו למצוא כמובן גם שיפודים, פלאפל, שניצלים ועוד מגוון רחב של מנות טעימות במיוחד. מה עוד תמצאו שם? המבורגר, חזה עוף על פלטה, קבבים ועוד מבחר בשרים. ”שווארמה אלוני” מעניקה לסועדים הרגשה של בית חם באווירה ים תיכונית, אז שיהיה בתיאבון!

שלמה המלך 37, קרית אונו

תפריט נגישות