בשבוע שעבר חגגו תלמידי כיתות ו' את מסיבות הסיום בבתי הספר היסודיים "גנים" ו"אריאל" וכן תלמידי חטיבת הביניים "הראשונים". התלמידים התרגשו מאוד וכך גם ההורים – שהרי אין מרגש יותר מלראות את הזאטוטים עושים צעד נוסף ומשמעותי לעבר בגרותם. תלמידי חטיבת הראשונים העולים לתיכון, ביימו והכינו לגמרי לבד את מסיבת הסיום שלהם.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
ראש המועצה ליזי דלריצ'ה הגיעה לכל המסיבות ובירכה את התלמידים: "תלמידים יקרים, היום אנחנו יכולים להסתכל אחורה בסיפוק ולהיות גאים על כברת הדרך שעברתם פה בשנה החולפת, על הכלים שקיבלתם, ומעל לכל – על הערכים שלאורם התחנכתם: ערכים של הקשבה, של קבלת האחר והשונה, של נתינה לזולת, הם אלו שמהווים את הבסיס האיתן שעליו תיבנה אישיותכם כבוגרים".
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]