יום שישי , פברואר 21 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / גני תקווה: מנהלת בית ספר יובלים זכתה בפרס הצטיינות מחוזי של משרד החינוך

גני תקווה: מנהלת בית ספר יובלים זכתה בפרס הצטיינות מחוזי של משרד החינוך

יערית חן עגיב, מנהלת ומייסדת בית הספר יובלים הוכתרה כמצטיינת מחוזית הודות להישגי בית הספר בהובלתה הפורצת דרך בחינוך בערכים של מיינדפולנס וקהילתיות. בזכות חזונה החינוכי יוצא הדופן, הפך יובלים למודל ארצי למצוינות פדגוגית

בית ספר יובלים גני תקווה. צילום: דוברות עיריית גני תקווה
בית ספר יובלים גני תקווה. צילום: דוברות עיריית גני תקווה

מנהיגה חינוכית פורצת דרך בגני תקווה. מנהלת בית הספר יובלים, יערית חן עגיב, זכתה בפרס ההצטיינות של מחוז מרכז במשרד החינוך כהוקרה על עשייתה החינוכית פורצת הדרך.


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


היא הקימה וייסדה את בית ספר יובלים לפני תשע שנים, מתוך חזון ליצור סביבה חינוכית מכילה ומצמיחה, המבוססת על עקרונות המיינדפולנס.

מאז, היא מובילה את בית הספר ברגישות ובמקצועיות, מטפחת דור של תלמידות ותלמידים סקרנים ומודעים לעצמם השואפים למצוינות אישית.

יערית מקיפה אותם בצוות חינוכי איכותי ומיומן שבחרה בקפידה ומעלה על נס את הקשר בין כל באי הבית החינוכי שהפכו לקהילה רחבה ונאמנה, מעורבת ושותפה, המאמינה בדרך הייחודית של בית הספר ותומכת בו מכל הלב.

מנהלת בית הספר יובלים, יערית חן עגיב. צילום: דוברות עיריית גני תקווה
מנהלת בית הספר יובלים- יערית חן עגיב. צילום: דוברות עיריית גני תקווה

במסגרת הנהגתה, הפך בית הספר יובלים למרחב חינוכי חדשני המטפח תלמידים קשובים, סקרנים ובעלי מסוגלות אישית גבוהה.

חן גיבשה צוות חינוכי מקצועי ומסור, המאמין בדרכה הייחודית ומוביל יחד איתה מהפכה חינוכית אמיתית.

בית הספר שם דגש על חוסן רגשי ופיתוח כישורי חיים באמצעות תכניות פורצות דרך, כמו "בוקר קשוב", מחברת 'קשיבות', מרחב הק"ן לתרגול מיינדפולנס, וקהילות יוזמות המאפשרות לילדים ללמוד מתוך עניין ויצירתיות.

הפרס המחוזי הוא הוקרה על העשייה רבת השנים של חן ולתהליכים המשמעותיים שהיא מובילה בבית הספר יובלים, אשר הפך למודל חינוכי מוביל, מחבק ומעצים.

גני תקווה ממשיכה לבסס את מעמדה כקהילה המטפחת מצוינות חינוכית, ומנהיגות כמו זו של חן מהווה השראה לרבים.

 

רה"ע גני תקווה, ליזי דלריצ׳ה, בירכה על הזכייה: "יערית היא דוגמה ומופת למנהיגה חינוכית שבנתה קהילה חינוכית תומכת, יוזמת וחדשנית. בגני תקווה אנו מחויבים לחינוך איכותי ופורץ דרך, ויערית היא אחת מהעוגנים המרכזיים לכך. הזכייה שלה היא גאווה גדולה ליישוב, לבית הספר ולתלמידים שנהנים מדי יום מהובלה חינוכית יוצאת דופן."

 

מנהל אגף החינוך בעיריית גני תקווה, קובי זמיר בירך: "יערית מורמת על נס הדגל והיא גאוותנו. ב-9 השנים האחרונות הצליחה להקים בית ספר ולהפיח בו נשמת חיים בצלמה ובדמותה. היא הצליחה לרתום צוות מסור, לחלום ולהגשים. אין ספק שהיא ראויה לפרס וזו עוד הוכחה ניצחת למערכת חינוך משובחת בגני תקווה".

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

תגובה אחת

  1. הכי ראויה שיש! תוצאה של השקעה שבאה מהלב. עשייה חינוכית עמוקה ויסודית. יצירת קשר אוהב מכיל ותומך עם כל באי בית הספר. גאווה גדולה. עלי והצליחי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

המשחק נפתח בדקה דומיה לזכר החללים החטופים. ילדים לאומית של עידן בר. באדיבות המועדון.

שבוע עמוס עם לא פחות מ-15 משחקים: מכבי תל אביב גני תקווה – סיכום שבועי

תפריט נגישות