השבוע מועצת גני תקווה יצאה בקריאה לבעלי מסעדות ומשאיות אוכל להגיע ולתפעל משאיות פודטראק ברחבי גני תקווה שיציעו מגוון מאכלים לתושבי הישוב- ממש תו סגול תחת כיפת השמים.
אחת השאלות הכי בוערות בסצנה הקולינרית בארץ היא למה אנחנו לא רואים משאיות אוכל שנעות ברחבי הערים בארץ ממקום למקום, כפי שנהוג בערים מרכזיות אחרות בעולם, ומוכרות אוכל שאותו מכינים במקום.
ואנחנו לא מתכוונים למסעדה שתיפתח במקום לא צפוי, אלא למשאיות אוכל של ממש שיסעו ברחבי הישוב במתכונת של "אוטו גלידה".
אם צמיחתן של משאיות האוכל בניו יורק נבעה גם כתוצאה מהמשבר הכלכלי הגדול של ארצות הברית בשנת 2008, הרי הקורונה היא סמן ימני למה שיכול לקרות גם כאן. אם עלות הקמה של מסעדה בינונית נעה בין 3-6 מיליון שקל, האפשרות לבניית פוד טראק מאפשרת ליזמים ולשפים עם תקציב צנוע בהרבה, להתפרנס בתחום האוכל. "על מנת להפוך לאזור בילוי מרכזי בגוש-דן, לגני תקווה אסור להישאר מאחור והיא חייבת להתעדכן בלי הפסקה. אם טרנד הפודטראק סוחף את העולם ועובד מצוין בערים כמו ניו יורק ולונדון, אין סיבה שלא נביא אותו גם לכאן. אני בטוחה שהמהלך יפיח חיים חדשים באזור וישדרג את תרבות האכילה והבילוי, זאת בנוסף למרכז צים הגדול שתאריך הפתיחה שלו צפוי במאי ". מסרה ליזי דלריצ'ה, ראש מועצת גני תקווה
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]