יום שלישי , אפריל 1 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / שר הפנים נתן לליזי את הבחירות במתנה

שר הפנים נתן לליזי את הבחירות במתנה

ככל הנראה מערכת הבחירות שתתקיים בחודש אוקטובר 2023 בגני תקווה מיותרת, דלריצ'ה תמשיך לקדנציה נוספת

ליזי דלריצ'ה עיריית גני תקווה. צילום איתמר אריאלי
ליזי דלריצ'ה, עיריית גני תקווה. צילום איתמר אריאלי

ההכרזה של גני תקווה כעיר בישראל חצי שנה לפני הבחירות, זה קמפיין הבחירות הכי טוב שיכול להיות, בו שר הפנים של ישראל קובע שגני תקווה הגיעה למכסת התושבים בכדי להפוך לעיר, יחד עם ניהול כלכלי תקין ואופק אסטרטגי אחראי של הנהגת העיר.


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


אפשר לבטל את הבחירות. חצי שנה לפני ואין מועמד או מועמדת באופק הבאים להתמודד מול דלריצ'ה שככל הנראה תמשיך לקדנציה שלישית, הקלה ביותר שלה.

האופזיציה של ראש העיר לא מצליחים להרים מתמודד ראוי שיכול לסחוף אחריו ונשארים רק במרחב הוירטואלי של הפייסבוק ביחד עם שאילתות של אופזיציה. אף אחד שם עושה רושם לא באמת רוצה להיות על כסא ראש העיר.

אז מה אומרת ההכרזה על הפיכתה לעיר? בעיקר בהצהרה שמדובר בישוב צומח מספרית שהגיע לממדים של עיר, אבל לא רק. בהמשך יקבלו יותר תקנים ותחומי אחריות שיש בעירייה ולא במועצה.

 

קריית אונו כבר לא תוכל לאיים שתבלע את גני תקווה, עכשיו המבט של גני תקווה לבלוע את כפר מעש והישובים הסמוכים.

אין ספק שגני תקווה נמצאת בשיא המהפך התדמיתי שלה, מישוב זניח בבקעת אונו, על חלקה המזרחי. הפך הישוב למוביל חינוכי פורץ דרך, בשורה אחת עם קריית אונו וגבעת שמואל.

מחירי הנדלן הצומחים של העיר רק מדגישים את שאנשים מוכנים לשלם והרבה בשביל לגור בגני תקווה.

הקמפיין הפוליטי של דלריצ'ה בוודאי יתמקד בהגדלת מספר חברי המועצה של מפלגתה. כי את הראשות היא כנראה כבר לקחה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

3 תגובות

  1. אני לא יודע מי הכותב,
    אבל איך העובדה שליזי פעלה בניגוד לדעת הרוב המוחלט של התושבים שרצו להשאר מועצה מקומית, עוזר לה בבחירות?
    לדעתי היא הפסידה לפחות 2-3 מנדטים על העובדה שהפכה אותנו לעיר רק כדי שיהיה. לה טייטל "נחשב" יותר

  2. רוב התושבים התנגדו למעבר לעיר. הם הבינו שהמעבר מתבטא בעיקר בהגדלת האוכלוסיה. התשתיות מעטות ובעייתיות (הצפות חוזרות וקשיים נוספים)

  3. כל המעבר לעיר רק דופק את התושבים. גם ככה יש בניה חסרת פרופורציה לתשתיות בכל בקעת אונו, אז עכשיו המצב רק יחמיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

אור-יהודה-צילום-אונו-ניוז

עסקאות נדל"ן חמות באור יהודה ובסביבה: כמה שווה הדירה שלכם?

תפריט נגישות