בשבוע שעבר התקיים הסיור הראשון מתוך סדרה של סיורי שטח ומפגשי תושבים עם ראש המועצה ובעלי תפקידים במועצה. הסיור, שארך כשעתיים ואליו הצטרפו כמה מתושבי השכונה, התקיים בשכונת הרמה, בכל הרחבות – גונן, ברקן ודולב. כמה מתושבי השכונה שהצטרפו לסיור העלו בפני ראש המועצה את הנושאים שהיו רוצים לשפר.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
בתום הסיורים יתואמו מפגשי תושבים במועצה לפי אזורי מגורים.
ראש המועצה, ליזי דלריצ'ה: "כחלק מתהליך ההתייעלות בשירותים לתושב, החלטנו מדי שבוע לצאת לשטח ולקיים סיורים עם התושבים במקום מגוריהם. המטרה העיקרית היא להקשיב לצרכי התושבים ולראות את הבעיות שעולות מהשטח- כי אין טוב ממראה עיניים".
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]