שכן, אשר הבחין בעשן מילט במהירות את הדיירת המבוגרת מהדירה והחל בכיבוי הראשוני. לוחמי האש ביצעו כיבוי סופי של מוקד השריפה במטבח הדירה.
קרוב לוודאי שהשריפה החלה עקב טיגון בצ’יפסר.
מדור הסברה ובטיחות אש שב ומדגיש כי אין לכבות נוזלים דליקים, לרבות שמן בישול באמצעות מים. השימוש במים עשוי ללבות את תהליך הבעירה ולגרום לנפגעים בנפש ונזק רב לרכוש. כיבוי נוזלים דליקים במטבח יעשה באמצעות מטף.
גם במקרה זה, כמו במקרים רבים, גלאי עשן יכול היה לסייע בהתרעה מוקדמת של השריפה ובכך היה ניתן לצמצם את הנזק לרכוש.
גלאי עשן- מציל חיים!
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]