יום שלישי , נובמבר 25 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / צמות של תקווה: מעל 20 תושבות גבעת שמואל תרמו שיער למען חולות סרטן

צמות של תקווה: מעל 20 תושבות גבעת שמואל תרמו שיער למען חולות סרטן

יוזמה ערכית במועדון הנוער קריית אלון: חניכות המועדון, בשיתוף עמותת "זכרון מנחם" ומעצב השיער דורון מוסן, הפיקו ערב שיא של נתינה

מבצע תרומת שיער של מועדון הנוער קריית אלון בגבעת שמואל. צילום: עופר גדנקן
מבצע תרומת שיער של מועדון הנוער קריית אלון בגבעת שמואל. צילום: עופר גדנקן

השבוע התקיים במועדון הנוער העירוני "קריית אלון" בגבעת שמואל אירוע יוצא דופן שכולו לב ונתינה. במסגרת מבצע תרומת שיער מיוחד, אותו יזמו והובילו חניכות המועדון, הגיעו למעלה מ-20 ילדות, נערות ונשים תושבות העיר כדי לתרום את שיערן למען עמותת "זכרון מנחם".

המבצע, שנערך בשיתוף פעולה עם מעצב השיער המקומי דורון מוסן, נועד למטרה נעלה: יצירת פאות איכותיות לילדות ונשים המתמודדות עם מחלת הסרטן. עבור החולות, הפאה אינה רק פריט אסתטי, אלא עוגן של ביטחון עצמי, כוח ושמחה בתוך המאבק הקשה במחלה.

מבצע תרומת שיער של מועדון הנוער קריית אלון בגבעת שמואל. צילום: עופר גדנקן
מבצע תרומת שיער של מועדון הנוער קריית אלון בגבעת שמואל. צילום: עופר גדנקן

חינוך לנתינה הלכה למעשה

האירוע המרגש לא היה נקודתי, אלא היווה את נקודת השיא של חודש חינוכי שלם במועדון הנוער. במהלך החודש האחרון, עברו החניכים והחניכות תהליך מעמיק של הסברה ושיח על רגישות חברתית, חשיבותה של תרומה לקהילה, והכוח של כל יחיד לחולל שינוי משמעותי בחייו של האחר.

מבצע תרומת שיער של מועדון הנוער קריית אלון בגבעת שמואל. צילום: עופר גדנקן
מבצע תרומת שיער של מועדון הנוער קריית אלון בגבעת שמואל. צילום: עופר גדנקן

ראש העיר, יוסי ברודני, אמר: “מעשה התרומה של הילדות, הנערות והנשים הוא מרגש ונוגע ללב, והוא משקף את הערכים היפים ביותר של קהילה, חמלה, נדיבות וערבות הדדית. מאחורי המעשה הזה עומד חינוך בלתי פורמלי איכותי, שמובילה מחלקת הנוער העירונית, חינוך שמחזק את תחושת האחריות והמעורבות החברתית ומעניק לבני הנוער כלים להיות אזרחים טובים יותר. אני גאה בחניכות מועדון קריית אלון על המחשבה והיוזמה, ומודה לכל מי שלקח בה חלק והוכיח שיש לנו עיר מדהימה עם תושבים אכפתיים וערכיים.”

מועדון הנוער קריית אלון פועל במסגרת מחלקת הנוער העירונית, ומשמש בית חם למאות ילדים ובני נוער מגני חובה ועד כיתה י”ב.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

הלל גד, כדורסלן "דור העתיד" קריית אונו. צילום: באדיבות איגוד הכדורסל.

עולה להתקפה: היכרות עם הלל גד, כדורסלן "דור העתיד" קריית אונו

תפריט נגישות