יום שישי , אוגוסט 15 2025
דף הבית / עמוד הבית ראשי / קבוצת הגברים של "אופק קריית אונו" נלחמת על צלחת האליפות

קבוצת הגברים של "אופק קריית אונו" נלחמת על צלחת האליפות

טניס שולחן: קבוצת הגברים של מועדון "אופק קריית אונו" תפגוש בשלישי למשחק גמר על כל הקופה את מכבי דימונה. למעלה מ-100 אוהדים צפויים ללוות את הקבוצה. המטרה: צלחת אליפות ראשונה בתולדות המועדון

סגל קבוצת הגברים של מועדון "אופק קריית אונו" (מימין לשמאל): אדיר דניאל, אסף חננאל, יונתן שוסטרמן, טל ישראלי ומיכאל טאובר. צילום פרטי
סגל קבוצת הגברים של מועדון "אופק קריית אונו" (מימין לשמאל): אדיר דניאל, אסף חננאל, יונתן שוסטרמן, טל ישראלי ומיכאל טאובר. צילום פרטי

האם קבוצת הגברים של מועדון אופק קריית אונו בטניס שולחן בדרך להישג היסטורי? ביום שלישי (20:00, אולם טניס השולחן בלוד) יתקיים משחק הגמר המכריע בין קבוצת הגברים של המועדון הקרויה של שמו של רס"ן יאיר זלוף ז"ל (שחקן המועדון לשעבר, שנפל במהלך מלחמת "חרבות ברזל" באוקטובר 2023) כשתתמודד על תואר צלחת האליפות מול מכבי דימונה.

לאחר שלוש הופעות במעמד חצי הגמר, מדובר במעמד מרגש במיוחד עבור קבוצת הגברים של המועדון שתופיע לראשונה בתולדותיה בגמר, בניסיון להשיג לראשונה בתולדותיה את תואר האליפות.

המשחק עצמו יתקיים במגרש ניטרלי בלוד, כאשר במועדון נערכים עם קהל אוהדים שיכלול למעלה מ-100 אוהדים שצפויים לתמוך בקבוצה לאורך ההתמודדות.

גל שמואל, מנהל המועדון סיפר לקראת המשחק המכריע: "ההתרגשות בשיאה. כל קבוצות המועדון הגיעו העונה לשלבי הגמר בליגה שלהם, אבל זו הפעם ראשונה שגם קבוצת הגברים מגיעה לשיא. העונה, סדרת הגמר מתנקזת רק למשחק אחד, דבר שמעלה את רף ההתרגשות במועדון. נקווה להשלים את המשימה. לשם כך נבנתה הקבוצה הזו, בתקווה שאולי נתחיל גם שושלת משלנו. אין ספק שמגיע למועדון כזה גדול ואיכותי להיות במעמד הזה".

אולי יעניין אותך גם: צפו בשקד גרוס מקריית אונו כובשת את אליפות העולם בנינג'ה

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

הרב דין חיים שרון שליח חב"ד לנוער של בית חב"ד קריית אונו. צילום פרטי

פרשת "עקב": כשנראה שאין יותר לאן לרדת – מגלים שיש לאן לעלות

תפריט נגישות